MSI Optix G272 alınır mı?

Void0101

Decapat
Katılım
24 Ocak 2022
Mesajlar
29
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Monitör
MSI OPTIX G272
Merhaba arkadaşlar oyun ve günlük işler için bir monitör almayı düşünüyordum ve bu monitörü buldum size bir danışmak istedim acaba bu monitör alınır mı? Kullanan arkadaşlar varsa yazarsa memnun olurum. Kullanmayan arkadaşlar varsa da fikirlerini belirtmeleri beni çok sevindirir. Başka bir yere soramadım sizin görüşleriniz benim için önemli şimdiden teşekkürler.
Monitör linki: MSI OPTIX G272 Gaming Monitör, Flat, 27", FHD, IPS, 144HZ, 1MS, Adaptive Sync : Amazon.com.tr: Bilgisayar
 
Amazon kendi satıyor hocam basın parayı alın tek ölü pixelde gönderirsiniz geri sorunsuzca.
Amazon kendi satıyor hocam basın parayı alın tek ölü pixelde gönderirsiniz geri sorunsuzca.
Kendi monitörlerimide amazondan aldım. MSI olan monitörümden gayet de memnunum.
 
Alabiliyorsan Samsung al.
24 inç olan moınitörüm renk konusunda hiç tatmin etmiyor beni. Biraz daha koyu daha garip bir görüntüsü var MSI'ıma göre. Ghosting ise tavan yapıyor. 2. Monitör olarak kullanmasam dayanılmazdı bence. Tavsiye etmiyorum en azından bendeki monitörü.
 
24 inç olan moınitörüm renk konusunda hiç tatmin etmiyor beni. Biraz daha koyu daha garip bir görüntüsü var MSI'ıma göre. Ghosting ise tavan yapıyor. 2. monitör olarak kullanmasam dayanılmazdı bence. Tavsiye etmiyorum en azından bendeki monitörü.

Hangi modeli hangi yılı olduğuna göre değişir belki sendeki arıza yapmıştır şu anda panel piyasasında Samsung dünya devi gibi bir şey.
 

Geri
Yukarı