MSI OPTIX G272 nasıldır?

Hocam amazon japonya ve globale baktınızmı?Oralarda da ucuza gelebiliyor kargo ve vergi fiyatıyla birlikte .
Bence biraz bekleyin hocam,240 hz alırsanız bana dua edersiniz 144 hz e göre inanın bana :D
Hocam 4000 seviyesine çıkamam ne yazıkki, bütçemi çok aşıyor. Globalde ölü piksel çıkarsa ne oluyor? Globalde bir kaç monitör atabilir misiniz acaba?

Hocam 4000 seviyesine çıkamam ne yazıkki, bütçemi çok aşıyor. Globalde ölü piksel çıkarsa ne oluyor? Globalde bir kaç monitör atabilir misiniz acaba?
Hocam ona sizin bakmanız lazım.Çok değil 6 ay önce benqnun monitörünü 3200 tlye görmüştüm 240 hz olanını.
Ekran kartlarının fiyatlarını düşüyor artık,monitörlerinde düşeceğini düşünüyorum.Ben gene bakarım buraya eklerim

Bende asusun 2 ölü pikselli monitörü çıkmıştı.Asusu aradığımda 3 pikselden fazla çıkarsa değişim yaparız dediler.
Böyle deyince bende 14 günde internetten aldığım için koşulsuz iade seçeneğinden iade etmiştim.
Ama globalden alınca eğer ki amazondan alırsanız geri iade edebilirsiniz diye düşünüyorum yada yüksek ihtimal para iadesi verirler.Ama satıcının amazon olması lazım,amazonun içindeki özel şirketlerden almamanız gerek.
Hatta öyleki amazonun bu yüksek müşteri hizmetleri politikası yüzünden bazı yamyamlar aldıkları ürünü hatalı deyip parayı geri alma peşine düşüyorlardır Türkiyede.Ahlaksızlar...

Aynı şey logitechin ürünlerindede yapıyorlar adamların müşteri hizmetleri iyi diye hatalı gösterip 2 ürün almaya çalışıyorlardı :D

Son düzenleme:
Hocam ona sizin bakmanız lazım.Çok değil 6 ay önce benqnun monitörünü 3200 tlye görmüştüm 240 hz olanını.
Ekran kartlarının fiyatlarını düşüyor artık,monitörlerinde düşeceğini düşünüyorum.Ben gene bakarım buraya eklerim

Bende asusun 2 ölü pikselli monitörü çıkmıştı.Asusu aradığımda 3 pikselden fazla çıkarsa değişim yaparız dediler.
Böyle deyince bende 14 günde internetten aldığım için koşulsuz iade seçeneğinden iade etmiştim.
Ama globalden alınca eğer ki amazondan alırsanız geri iade edebilirsiniz diye düşünüyorum yada yüksek ihtimal para iadesi verirler.Ama satıcının amazon olması lazım,amazonun içindeki özel şirketlerden almamanız gerek.
Hatta öyleki amazonun bu yüksek müşteri hizmetleri politikası yüzünden bazı yamyamlar aldıkları ürünü hatalı deyip parayı geri alma peşine düşüyorlardır Türkiyede.Ahlaksızlar...

Aynı şey logitechin ürünlerindede yapıyorlar adamların müşteri hizmetleri iyi diye hatalı gösterip 2 ürün almaya çalışıyorlardı :D
Hocam, MSI aklıma çok yattı ama, yinede çok kararsızım. Sizce ne yapayım, yurt dışında en ucuz 3500 TL bulabildim 240 Hz, kargo dahil olmadan.

Hocam, MSI aklıma çok yattı ama, yinede çok kararsızım. Sizce ne yapayım, yurt dışında en ucuz 3500 TL bulabildim 240 Hz, kargo dahil olmadan.
Hocam ben amazon japonyaya ve globale baktım,maalesef 3-3.5 bin tl arasında 240 hz bulamadım.
Çok aceleniz varsa 144 hz de alın tabi ama bilemedim.

Hocam bayağı baktımda bu ekonomik durumda istediğimiz bir ürüne sahip olmak en azından benim gibi fakirlere göre çok büyük bir lüks.Hayat fakirlere hep rezil bir hayat....
O yüzden sizede kafanıza monitörünüz yatıyorsa alın hocam çünkü bu fiyatları görünce küfür ediyorum.
Bakın alın deneyin baktınız beğenmediniz internetten aldığınız için 14 gün içinde iade edersiniz.Baktınız bu 14 gün içinde daha ucuzunu buldunuz onu alırsınız.
Bu durum amerikalı ve avrupalılara göre çok tuhaf bir hareket gelebilir ama Türkiyede sırf kargo ücretsiz gelsin diye aynı üründen 2-3 tane alıp,aldıktan sonrada diğer 2sini iade edip kargoyu beleşe getiren yamyamlar gördüğüm için birşey diyemeyeceğim.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Ne yazıkki hocam, fiyatlarda bu gidişle artacak gibi, bir daha bu fiyata bulamazsam diye çekiniyorum açıkçası.
@bertony https://www.hepsiburada.com/asus-vp...-freesync-full-hd-ips-monitor-p-HBV00000RRJ7L
Hocam, bu mu yoksa G272 mi, çok kararsızımda...
Bu ürün gerçek 1 ms değil hocam,zannerdesem 5-6 milisaniye tepki süresi var.
Bu üreticilerin kullanıcılara yaptığı bir blöf onu bilerek alın.Ufo mprt test yapan varsa sormak lazım.
Bende 1 ms diye aldım 5.6 ms çıktı :D

Ama monitör güzel görünüyor hocam,birisi 24 inch birisi 27 inch,ben olsam msi alırdım bu modele göre.

Bu ürün gerçek 1 ms değil hocam,zannerdesem 5-6 milisaniye tepki süresi var.
Bu üreticilerin kullanıcılara yaptığı bir blöf onu bilerek alın.Ufo mprt test yapan varsa sormak lazım.
Bende 1 ms diye aldım 5.6 ms çıktı :D

Ama monitör güzel görünüyor hocam,birisi 24 inch birisi 27 inch,ben olsam msi alırdım bu modele göre.
Çok teşekkürler hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı