Umarım size gelen üründe sıkıntı çıkmaz. Çünkü iade yapıyorlarmış galiba sadece. Bu da müşterinin lehine değil indirimin hiçbir anlamı kalmıyor. Benim monitörüm de 1 haftadır kargoya verilmedi ben de korkuyorum ama modeli farklı. MAG27CQ
Tüm internet alışverişimi Hepsiburada'dan yaparım normalde ama resmen kendilerini batırdılar bu efsane cuma kampanyasında.
Umarım size gelen üründe sıkıntı çıkmaz. Çünkü iade yapıyorlarmış galiba sadece. Bu da müşterinin lehine değil indirimin hiçbir anlamı kalmıyor. Benim monitörüm de 1 haftadır kargoya verilmedi ben de korkuyorum ama modeli farklı. MAG27CQ
Tüm internet alışverişimi Hepsiburada'dan yaparım normalde ama resmen kendilerini batırdılar bu efsane cuma kampanyasında.
Eğer öyle bir durum olursa her türlü sıkıntıyı çıkaracağım onlara. Gereken her yere şikayette edeceğim. Benim monitörümde bu sorun çıkarsa en az iki hafta ödevlerimi ve projelerimi yapamayacağım. Bunun bir geri dönüşü telafisi yok. En önemlisi ben 2 haftamı bu saçma durum yüzünden heba edeceğim. Çok berbat bir durum.
Arkadaşlar ürün elime ulaştı 5 dk önce bağlayıp çalıştırdım malesef ki ölü piksel çıktı hemen hepsi buradayı aradım geri iade edip stok olursa aynısından göndericekler stok yoksa para iadesi olacakmış.
Ölü piksel
Bilmiyor olabilirdiniz ona istinaden yazdım zaten. Eğer Radeon'dan aktif ise özellik monitöre gerek kalacağını sanmıyorum. Oyunlarda falan bir bakın muhtemelen sorunsuzdur.
Bu ihtimal her monitörde var. Bu modelde çok yaşanması bence panel ile alakalı. Onu da yollarsınız çözülür. Herhangi bir monitörde de ölü piksel çıkabilir.
Arkadaşlar monitör ile birlikte Display Port kablosu geliyor mu?
Bence aktif etmeniz de gerekmiyor zaten. Suana kadar hiç bu ayarı monitörden yapan görmedim. Fark olmayacak zaten pek. Sadece görüntü yirtilmalarini falan engelleyecek.
Hocam benim de ölü piksel sorunum var ama indirimden aldığım için iade etmek istemiyorum çünkü eğer iade edersem sıfırını iade edilen parayla alamayacağım. Yarın Hb müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlatacam. Eğer MSI bu üründe 2 adet ölü piksel olmasına rağmen sorun yok diye bir saçmalık yaparsa Hb ücretimi iade mi ediyor şimdi ?
1 2 ölü piksel muhabbeti yok burada. Siz monitörden memnun kalmasaniz bile 14 gün içinde iade edebiliyorsunuz. Ölü piksel olmasına da gerek yok. Verdiğiniz para iade olacak. 1200 TL ile de yenisini alamayacaginiz için üzerine eklemek zorundasınız. Ya da daha düşük bir model bakmalısınız. Hepsiburada indirim yapacağım derken herkese iteledi çok güzel. Ne indirim kaldı ortada ne de baska bir sey.
Bu ürünü ölü piksel var diye sıfırıyla değiştirmek istiyorum haklı olarak ve bu yüzden değişim işlemi başlatacağım. Sizce 2 adet ölü piksel değişimi yapılır mı ? En kötü senaryo olarak MSI ürün temiz derse Hb bana paramı iade mi edecek yoksa MSI monitörümü olduğu gibi geri mi yollayacak ?
Eğer ürün değişim raporu alırsam Hb benden değişim için ek ücret isteyecek mi ?