Arkadaşlar monitör elime sıkıntısız şekilde 1 hafta gibi bir sürede ulaştı. Herhangi bir ölü piksel yada ölçeklendirme sıkıntısı yok. Oyun performansı olağan üstü. Kurulumu da oldukça basit. Arkadaşlar detaylı bilgilendirme yaptığı için uzun uzuna bilgilendirme yapmama gerek duymadım.
Dosya Ekleri
MSI Optix MAG241C 23.6 nasıl _ _ Sayfa 19 _ Technopat Sosyal - Google Chrome 30.11.2018 23_21_39.png
Arkadaşlar monitör elime sıkıntısız şekilde 1 hafta gibi bir sürede ulaştı. Herhangi bir ölü piksel yada ölçeklendirme sıkıntısı yok. Oyun performansı olağan üstü. Kurulumu da oldukça basit. Arkadaşlar detaylı bilgilendirme yaptığı için uzun uzuna bilgilendirme yapmama gerek duymadım.
Arkadaşlar ürün elime ulaştı 5 dk önce bağlayıp çalıştırdım malesef ki ölü piksel çıktı. Hemen hepsiburada'yı aradım geri iade edip stok olursa aynısından göndericekler. Stok yoksa para iadesi olacakmış.
Ölü piksel
Değişim raporu falan onlardan vazgeçtim direk para iadesi istiyorum, bekleyemem 20 iş günü dedim. 2 iş günü içinde geri dönecekler dendi, pazartesi yada salı ararlar iade ederler paramı.
Esasen biz toplum olarak hep iyi niyetli insanlar olduğumuz için kaybediyoruz.
Satıcıyı arayıp sorunu bildirmeden ürünü beğenmedim diyerek iade edilse iade alınıyor da üründe sorun var deyip yollayınca niye teknik servis onayı isteniyor burası tam bir komedi bence.
Kullanılmış ürünü iade almıyoruz da ayrı bi komedi (uzaktan resmine bakılarak alınan üründe 14 gün iade hakkı var) adam kullanmadan kutuyu açmadan rüyasına mı yatacak da memnun kalıp kalmayacağını anlayacak.
Arkadaşlar benim monitörüm de sorunsuz geldi. Herhangi bi ölü piksel vs. Yok çok şükür. Aklıma takılan bi soru var. Acaba monitörün arkasında renkli ışıklar yanıyor mu? Ben yakamadim? Bilen birisi varsa tarif edebilir mi?
Arkadaşlar Merhaba, bende yorum yapmak istedim. Monitörü ilk indiği zamanda alanlardanım büyük ihtimalle Ürün bana tamamen iyi ve sorunsuz geldi ürünün fabrika ayarları biraz netliği bozduğu için ayar yaptım düzgün oldu fakat daha iyisi olabilir. Buraya Ayarlarınızı atabilir misiniz? monitörün kendi ayarlarını ayarlama onun dışında görüntü ayarları vb.