Bu modelde RGB yok diye biliyorum.Arkadaşlar benim monitörüm de sorunsuz geldi. Herhangi bi ölü piksel vs. Yok çok şükür. Aklıma takılan bi soru var. Acaba monitörün arkasında renkli ışıklar yanıyor mu? Ben yakamadim? Bilen birisi varsa tarif edebilir mi?
Rgb önde yok da arkada da mı yok?Tepki süresini en sona alınca otomatik bulanık önleyiciyi açılıp parlaklıkta (bu durumda parlaklık ayarı pasifleşiyor) bir azalma sizdede oluyormu arkadaşlar.
Bu modelde RGB yok diye biliyorum
MPG27C ve MPG27CQ modellerinde arkada RGB Led var hocam.Arkadaşlar benim monitörüm de sorunsuz geldi. Herhangi bi ölü piksel vs. Yok çok şükür. Aklıma takılan bi soru var. Acaba monitörün arkasında renkli ışıklar yanıyor mu? Ben yakamadim? Bilen birisi varsa tarif edebilir mi?
Evet arkada da yok.Rgb önde yok da arkada da mı yok?
Ekranin Orta kısmina doğru görünen toz mu?Arkadaşlar merhaba, ürün elime bugün ulaştı harika ötesi lakin tek sorunum çok çok küçük bir ölü piksele sahibim iğne ucu kadar hemde ekranın sağ alt köşesinde windows kısmında ben görememiştim teste soktum 4 kere 4. de fark ettim sizce değişime yollamalı mıyım zamanla artacak mı bu ışık sızması vb hiçbir sorun yok oyunlarda da muhteşem bir performansı var çizdiğim yerde dikkatli bakarsanız göreceksinizdir şimdiden teşekkürler iyi akşamlar.Eki Görüntüle 347844Eki Görüntüle 347844
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.