MSI Optix MAG241C 23.6 nasıl ?

Hocam benim için şöyle sorun yok ekranın tam sağ alt köşesinde ve çok küçük eğer çoğalıp her yere dağılmazsa göndermek istemiyorum Sizce artış olur mu
Çoğalıp çoğalmamasi şans işi. Bilemeyiz ki. Sorunsuz bir monitörde de ölü pikseller çıkabilir zamanla. Ancak 1 tane var diye çoğalacak diye bir sey yok.

Kardeşim benim de aynı senınkı gibi sağ alt tarafta toplu iğne ucu kadar normalde görünmeyen bir ölü piksel var. Ben de sırf kucucuk nokta ıcın ugrasmak ıstemedım. Bilgisayarcı arkadaşımı arayıp sorduğumda hiç uğraşmana gerek yok zaten küçücük nokta için yenisini göndermezler kusur sayılmaz o ilerde de çoğalmaz dedi. Zaten bir sıkıntısı olduğu anda 36 ay garantili ürün.

Kardeşim benim de aynı senınkı gibi sağ alt tarafta toplu iğne ucu kadar normalde görünmeyen bir ölü piksel var. Ben de sırf kucucuk nokta ıcın ugrasmak ıstemedım. Bilgisayarcı arkadaşımı arayıp sorduğumda hiç uğraşmana gerek yok zaten küçücük nokta için yenisini göndermezler kusur sayılmaz o ilerde de çoğalmaz dedi. Zaten bir sıkıntısı olduğu anda 36 ay garantili ürün.
Çok sağ ol başkan içim rahatladı, biraz daha aynı monitörden mi sizinki de?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen MAG241c ben de black fridayden aldım. Dün geldiğinde ilk düşündüm iade etmeyi falan ama MSI'a kargolayacaksın arızalı olduğuna dair bir belge verecekler sonra tekrar Hepsiburada'ya kargolayacaksın. En az 2-3 haftalık bir süreç bir de bilgisayarcı arkadaş hiç kafana bile takma onu diyerek rahatlattı beni de uğraşmadım, ben de sen de rahat ol :)

Iade edip paranızı alabiliyorsunuz. Yenisini göndermezler diye bir sey yok yanlış bilgilendirmeyin.

Benim monitör sorunsuz çıktı arkadaşlar. Ölü pixel vs gibi sorunlar yok lakin monitör ayarlarını henüz yapmadım onun harici bir problem yok.

Parayı alabiliyorsun zaten ama bunu tercih etmek mantıksız oluyor çünkü black friday indirimi boşa gitmiş oluyor bu durumda. Sadece 1-2 küçük ölü piksel için ürünü değiştirmediklerini söyledi bilgisayarcı arkadaş.
Ayriyeten arkadaşlar monitörün bilmediğimiz programla vs. yapılacak bir ayarı, kurulumu falan varsa yapan arkadaşlar bizi de yönlendirebilir mi ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı