- Makaleler
- 2
Ürünü kaydettikten sonra onaya yolluyorsunuz. MSI onayladıktan sonra alırsınız yarın falan. Faturanızı kontrol edip onayliyorlar.
Ürünü kaydettikten sonra onaya yolluyorsunuz. MSI onayladıktan sonra alırsınız yarın falan. Faturanızı kontrol edip onayliyorlar.
Bilmiyorum ben de yeni kaydettim. Gerekirse ara konuş kırmazlar verirler kod.Just Cause 4 26 Kasım ile 31 Aralık yazıyor. Benim fatura kesim tarihi 25 Kasım ama Monitörün MSI kayıt tarihi 03.12.2018 oyunu almamda bir engel var mı ?
Tam olarak nasıl alacağız açıklar mısınız?Arkadaşlar bu monitörü alanlar MSI in hediyesi AC Odyseyy almayı UNUTMAYIN!
Ben oyunu kütüphaneye ekledim bakın 20 gün sonra bitecek kampanya monitör alan kişiler oyunu istesin MSI'DAN!
Bilmiyorum ben de yeni kaydettim. Gerekirse ara konuş kırmazlar verirler kod.
Modeli ne monitörünün?Tam olarak nasıl alacağız açıklar mısınız?
Yok almadım henüz. Kayıt yaptım bekliyorum.Önce bir kayıt onaylansın ona göre bakarız. Bu arada siz aldınız mı oyun kodunu ?
Evet 24 inç monitörler hariçmiş Just Cause 4 için. Neyse ki bizim monitörler 23.6 inç 24 değil hahahahaha![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.