MSI Optix MAG241C 23.6 nasıl ?

Ben nedense özel ayarlara hiç gerek duymadım. Hiçbir rahatsızlık vermedi bana renk falan. Size nasıl bir rahatsızlık veriyor anlamadım. Parlaklık falan mı sıkıntılı?
Bence masaüstü kullanımında kontrast değeri yüksek olmamalı. Büyük ihtimal bu arkadaşlar full kontrastta beğenmiyor masaüstünü. Ben eski monitörümde 55/100 ile kullanıyordum.

Monitör çok geç de olsa bugün elime ulaştı. Çok şükür ölü piksel ve ışık sızması yok. CS:GO'da ghosting testi yaptım, VA panel olmasına rağmen çok minimal siyah tonlarda oluyor, o da yakından bakmayınca anlaşılmıyor bile. Renk kalitesi olarak TN'den iyi olduğu yan yana getirmesem bile anlaşıldı. Ben memnun kaldım açıkçası.
Monitör çok geç de olsa bugün elime ulaştı. Çok şükür ölü piksel ve ışık sızması yok. CS:GO'da ghosting testi yaptım, VA panel olmasına rağmen çok minimal siyah tonlarda oluyor, o da yakından bakmayınca anlaşılmıyor bile. Renk kalitesi olarak TN'den iyi olduğu yan yana getirmesem bile anlaşıldı. Ben memnun kaldım açıkçası.
144 Hz. imleç hareketlerinde bile belli oluyor, harika bir his. Benim için panelden de önemliydi, mutluyum.

2 hafta nedir hocam ya. Neyse ki problemsiz ulasmis elinize. Iyi gunlerde kullanin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı