MSI Optix MAG241C ölü piksel sorunu

@FrontPage. Hocam MPG27CQ'da bir tane bile problem yaşamadım daha. Ölü piksel yok, ışık sızması falan yok paneli ve malzeme kalitesi çok iyi. Display port ile 144hz alabiliyorum ve sanırım bu HDMI ile de 144hz alınabiliyor bu monitörlerde. Umarım siz de bir sıkıntı yaşamazsınız monitör ile ilgili.

@FrontPage. Hocam MPG27CQ'da bir tane bile problem yaşamadım daha. Ölü piksel yok, ışık sızması falan yok paneli ve malzeme kalitesi çok iyi. Display port ile 144hz alabiliyorum ve sanırım bu HDMI ile de 144hz alınabiliyor bu monitörlerde. Umarım siz de bir sıkıntı yaşamazsınız monitör ile ilgili.

HDMI ile 144Hz alınamaz. HDMI 2.0 kablo ile 1080p'de maksimum 120Hz alınabilir.

HDMı ile bağlayıp 120 Hz'e alıp bakabilirsin Hz farkına. Ölü piksel testi yapabilirsin googledan yazıp. Bende de çıktı ölü piksel iade gönderdim Hepsiburada'ya. Onlar da MSI'a göndereceklermiş bakalım sonuç ne olacak. Bana kalsa MSI ölü piksel olayını düzeltsin. Benim monitörde tamir mi eder paneli mi değiştirir napar bilmem, halletsin bana öyle göndersin. Eğer en kötü para iadesi olursa Samsung’un 144 Hz 1ms IPS Curved monitörü var onu almaya çalışıcaz.
hocam kabloyu bagladiktan sonra monitörden bir ayar yapacak miyim yoksa direk testleri yapabilir miyim?

HDMI ile 144Hz alınamaz. HDMI 2.0 kablo ile 1080p'de maksimum 120Hz alınabilir.
Valla ben MSI'ın yalancısıyım. Kutunun içinden çıkan kılavuza göre HDMI ile de Display Port ile de hem 2K'da hem 1080p'de 144hz verebiliyor. (MPG27CQ)
Ekran Alıntısı.PNG

Ayrıca bu sayfada da en aşağıda not kısmında belirtilmiş.

Ben dvi dan hdmi doğal kablo ile bağladım 144hz alınıyor fullhd de. Ama nedense direk hdmi ile bağlayınca 120hz i geçmedi. Elimdeki kabloların hdmi 2.0 olmadığını biliyorum ama bir ucu hdmi diğer ucu dvi olan kablonun da hdmi 2.0 olmadığını biliyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı