MSI Optix MAG241CR Alınır Mı?

Arkadaşlar bu monitör şu anda Vatan Bilgisayar'da indirimde ve 1900 lira gibi bir fiyatı var.(Sepette 1889 lira oluyor.) Sizce alınır mı? Diğer bir alternatiflerim ise:

Sizce MSI alınır mı? MSI monitör konusunda sıkıntılı diyorlar. Bir problem çıkar mı sizce yoksa ASUS veya LG'mi almalıyım?

Arkadaşlar bu monitör şu anda Vatan Bilgisayar'da indirimde ve 1900 lira gibi bir fiyatı var.(Sepette 1889 lira oluyor.) Sizce alınır mı? Diğer bir alternatiflerim ise:

Sizce MSI alınır mı? MSI monitör konusunda sıkıntılı diyorlar. Bir problem çıkar mı sizce yoksa ASUS veya LG'mi almalıyım?
Ben bahsettiğin kampanyadan MSI'yı satın aldım, bekliyorum. Bence baş ağrıtacak bir ürün değil. Asus alternatifin hem çok daha pahalı hem de TN panel. Renk doygunluğuna hassasiyetin nedir tam olarak bilemiyorum ama TN panellerin solgun görüntüsünden hiç hoşlanmıyorum. Bence MSI'yı satın alıp sıkıntı yaşaman durumunda iade edebilirsin. Vatan'da iade ürünlerde hiç sorun yaşamadım bu zamana kadar.

Son düzenleme:
Ben bahsettiğin kampanyadan MSI'yı satın aldım, bekliyorum. Bence baş ağrıtacak bir ürün değil. ASUS alternatifin hem çok daha pahalı hem de TN panel. Renk doygunluğuna hassasiyetin nedir tam olarak bilemiyorum ama TN panellerin solgun görüntüsünden hiç hoşlanmıyorum. Bence MSI'yı satın alıp sıkıntı yaşaman durumunda iade edebilirsin. Vatan'da iade ürünlerde hiç sorun yaşamadım bu zamana kadar.

.

Merhaba hocam bir şey sormak istiyorum size monitörü sipariş vermişsiniz ama size attığım linkdeki ürünede bakmışsınızdır illaki diye düşünüyorum arasında fark ne IPS olmasına rağmen sizin seçtiğiniz monitör bir tık daha pahalı nedense bende iki monitör arasında kaldım fikir almak istedim sizden kusura bakmayın rahatsız ettim böyle sizi.

Hocam şöyle ki;
.

Merhaba hocam bir şey sormak istiyorum size monitörü sipariş vermişsiniz ama size attığım linkdeki ürünede bakmışsınızdır illaki diye düşünüyorum arasında fark ne IPS olmasına rağmen sizin seçtiğiniz monitör bir tık daha pahalı nedense bende iki monitör arasında kaldım fikir almak istedim sizden kusura bakmayın rahatsız ettim böyle sizi.
Hocam şöyle ki, MAG serisinde VA panel monitörler içerisinde MAG241C gibi daha ucuz olan modelde mevcut. CR'de ise kızaklı ayak ve RGB ışıklandırma gibi ek özellikler mevcut, bu da fiyatını artıyor haliyle. İkinci bir husus ise IPS olan modelde panda panel var ve panel bit derinliği 6 bit + frc.. MAG241cr ise 8bit destekli. Daha önce 27g2u kullanmış biri olarak ben panda panelin görüntüsünden memnun kalmadım. Seven de var ancak ben çok tavsiye edemiyorum.

Hocam şöyle ki;

Hocam şöyle ki, MAG serisinde VA panel monitörler içerisinde MAG241C gibi daha ucuz olan modelde mevcut. Cr'de ise kızaklı ayak ve RGB ışıklandırma gibi ek özellikler mevcut, bu da fiyatını artıyor haliyle. İkinci bir husus ise IPS olan modelde panda panel var ve panel Bit derinliği 6 Bit + frc. MAG241CR ise 8Bit destekli. Daha önce 27G2U kullanmış biri olarak ben panda panelin görüntüsünden memnun kalmadım. Seven de var ancak ben çok tavsiye edemiyorum.

Çok teşekkür ederim hocam zaman ayırıp bilgi verdiğiniz için.

Hocam şöyle ki;

Hocam şöyle ki, MAG serisinde VA panel monitörler içerisinde MAG241C gibi daha ucuz olan modelde mevcut. Cr'de ise kızaklı ayak ve RGB ışıklandırma gibi ek özellikler mevcut, bu da fiyatını artıyor haliyle. İkinci bir husus ise IPS olan modelde panda panel var ve panel Bit derinliği 6 Bit + frc. MAG241CR ise 8Bit destekli. Daha önce 27G2U kullanmış biri olarak ben panda panelin görüntüsünden memnun kalmadım. Seven de var ancak ben çok tavsiye edemiyorum.

Hocam sizi bilgili gördüm bu konuda :D 1 hafta falan içerisinde Samsung monitör alacağım, SAMSUNG CRG50 24" 144Hz Kavisli Full HD Gaming Monitör bu monitörü almak istiyorum. Yakın zamanda bu monitör için konu da açtım alınır dediler, fakat birisini gördüm bir konu altında bu monitörü önerdiğimde arkadaş "ghosting" sorunundan korktuğunu söyledi. Bende tereddüt ettim, telefonumda bu sorun mevcut. Bu sorun nasıl çıkar, neyle alakalı veya bu monitör alınır mı beni bilgilendirir misiniz? FreeSync açtığımda tepki süresi artar mı mesela?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı