MSI Optix MAG241CR alınır mı?

1,5 aydır kullanıyorum, ben Vatan’dan almıştım. Pişman etmedi hiç, ilk Curved monitörüm olduğu için hala dizi film izlerken büyük keyif alıyorum. Warzone, Battlefront 2 ağırlıklı olmak üzere 8-10 oyun oynadım. Kötü performans aldığım oyun olmadı. OSD yazılımı harika.

Arka LED’leri bir kere bile açmadım, kulaklığımı askıya hiç asmadım. Aparatları gelince Vesa ile duvara sabitlemeyi düşünüyorum.

Ölü piksel çıkmadı, son versiyon HDMI ve DP kablo ile birlikte gelmişti. Bende 1700₺’ye almıştım diye hatırlıyorum.

Son olarak; ürün kodunu MSI sitesinden kaydedince ürünün garantisini 1 yıl uzattılar ve 3 yıl oldu. Gelince ilk işin ölü piksel, ghosting ve mprt testi yapmak olsun. Sonra da ürünün kaydını yapıp garantisini uzatmanı tavsiye ederim.

1, 5 aydır kullanıyorum, ben Vatan’dan almıştım. Pişman etmedi hiç, ilk Curved monitörüm olduğu için hala dizi film izlerken büyük keyif alıyorum. Warzone, battlefront 2 ağırlıklı olmak üzere 8-10 oyun oynadım. Kötü performans aldığım oyun olmadı. OSD yazılımı harika.

Arka LED’leri bir kere bile açmadım, kulaklığımı askıya hiç asmadım. Aparatları gelince vesa ile duvara sabitlemeyi düşünüyorum.

Ölü piksel çıkmadı, son versiyon HDMI ve DP kablo ile birlikte gelmişti. Bende 1700₺’ye almıştım diye hatırlıyorum.

Son olarak; ürün kodunu MSI sitesinden kaydedince ürünün garantisini 1 yıl uzattılar ve 3 yıl oldu. Gelince ilk işin ölü piksel, ghosting ve mprt testi yapmak olsun. Sonra da ürünün kaydını yapıp garantisini uzatmanı tavsiye ederim.

Arkadaşımın dediğine göre ölü pixel çıkması durumunda birebir değişim hatta üst seviye monitörler ile değişim yapıldığı söylendi öyle bir şey varsa işime bile gelir.

Arkadaşımın dediğine göre ölü pixel çıkması durumunda birebir değişim hatta üst seviye monitörler ile değişim yapıldığı söylendi öyle bir şey varsa işime bile gelir.
Üst modelle farkı ödemezsen değişim yapacaklarını düşünmüyorum ama tabiki geri alacaklardır. Almak zorundalar. Yine de satın almadan sor ki kesinleşsin. Ben n11’den alışveriş yapmadan herşeyi tek mesajda soruyorum her seferinde. Hiç sorun yaşamadım daha.

MSI Optix MAG24C modelini kullanıyorum. Araştırdığım ve anladığım kadarıyla sadece tasarım farkı ve kulaklık asma aparatı var. Benimki sadece kırmızı ve çift şerit led. Renk canlılığından ve OSD'den acayip memnunum. RTS modunu açıp Forza 4 gibi bir oyuna girdiğimde sanki grafik ayarlarını Medium'dan High'a almış gibi fark oluşturuyor. Aynı şekilde FPS modunda CS:GO oynarken karanlık yer diye bir şey resmen yok :D Ekran kartım Nvidia olduğu için FreeSync deneme şansım olmadı ama fiyatının her kuruşunu hak ediyor. İlk defa Curved tecrübem oldu şunu da söyleyebilirim ki 90 derece açıyla yükseklik olarak tam karşısında durduğunuzda ve monitör ile aranızda yaklaşık 70-80cm olduğunda Curved demeye bin şahit ister. Uzak mesafeden film ve dizi ilerken ise Curved olmasının avantajını hissedeceksiniz. 1 yıl 9 ay oldu alalı daha ölü pixel görmedim. Sanırım tek eksiği response time yani gecikme süresini extreme olarak ayarladığınızda (1ms sabit yapıyor sanırım) parlaklığı düşürüyor bu da gündüzleri arkadan güneş yansıyorsa uzak mesafeden görmekte zorluk çektirebiliyor.

MSI Optix MAG24C modelini kullanıyorum. Araştırdığım ve anladığım kadarıyla sadece tasarım farkı ve kulaklık asma aparatı var. Benimki sadece kırmızı ve çift şerit LED. Renk canlılığından ve OSD'den acayip memnunum. RTS modunu açıp Forza 4 gibi bir oyuna girdiğimde sanki grafik ayarlarını Medium'dan High'a almış gibi fark oluşturuyor. Aynı şekilde FPS modunda CS:GO oynarken karanlık yer diye bir şey resmen yok :D ekran kartım NVIDIA olduğu için FreeSync deneme şansım olmadı ama fiyatının her kuruşunu hak ediyor. İlk defa Curved tecrübem oldu şunu da söyleyebilirim ki 90 derece açıyla yükseklik olarak tam karşısında durduğunuzda ve monitör ile aranızda yaklaşık 70-80cm olduğunda Curved demeye bin şahit ister. Uzak mesafeden film ve dizi ilerken ise Curved olmasının avantajını hissedeceksiniz. 1 yıl 9 ay oldu alalı daha ölü pixel görmedim. Sanırım tek eksiği response time yani gecikme süresini Extreme olarak ayarladığınızda (1ms sabit yapıyor sanırım) parlaklığı düşürüyor bu da gündüzleri arkadan güneş yansıyorsa uzak mesafeden görmekte zorluk çektirebiliyor.

Öncelikle bu kadar yazdığın için teşekkürler. 2500 TL her yerde bende 1750'ye bulunca alayım dedim.

Üst modelle farkı ödemezsen değişim yapacaklarını düşünmüyorum ama tabii ki geri alacaklardır. Almak zorundalar. Yine de satın almadan sor ki kesinleşsin. Ben N11’den alışveriş yapmadan her şeyi tek mesajda soruyorum her seferinde. Hiç sorun yaşamadım daha.

Evet bütün sorularımı sordum ve MSI Türkiye değişim yapıyormuş.
Pekiya kötü olan özellikleri neler şikayet ettiğiniz özellikleri var mı?

Pekiya kötü olan özellikleri neler şikayet ettiğiniz özellikleri var mı?

Bana biraz sola doğru yatık gibi geliyor ekran. 3-5 kişiye sordum hayır değil dediler. Cetvel-metre buldum ölçtüm yine sıkıntı yok ama eğik duruyor gibi geliyor hep 😂 tek sıkıntım bu 😂

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı