MSI OPTIX MAG271CV vs MSI OPTIX MAG241C

Elsun

Decapat

Sizce pahalı olan almaya değer mi bütçem ona yetmiyor ama değerse zorlayabilirim.

1080P oyunculuk için, 24 inç üzeri monitörlerde pikseller yakından bakarsan belli oluyor. Yani sınır 24 inç, tabii ki çok fazla fark edilmez ama monitörle arana 50-60 cm. mesafe koyarsan pek farkedileceğini zannetmiyorum. Bu fiyat farkına göre ben 24 inç olanı alırdım. Çok fazla fark var.

Saatlerce film ve dizi izlemeyi bunu yanında daha çok hikayeli oyunları oynamayı seviyorsanız 27inch zevkli olabilir. Ben kendim MSI Optix MAG24C kullanıyorum. Competition tarzı FPS türü oyunlarda büyüklüğü bana yeterli geliyor.

Saatlerce film ve dizi izlemeyi bunu yanında daha çok hikayeli oyunları oynamayı seviyorsanız 27inch zevkli olabilir. Ben kendim MSI Optix MAG24C kullanıyorum. Competition tarzı FPS türü oyunlarda büyüklüğü bana yeterli geliyor.
Sadece League of Legends ve arada Battle Royale oyunlar oynuyorum ve aşırı rekabetçiyim. :)
İlkini al diğerine değmez.
1080P oyunculuk için, 24 inç üzeri monitörlerde pikseller yakından bakarsan belli oluyor. Yani sınır 24 inç, tabii ki çok fazla fark edilmez ama monitörle arana 50-60 cm. mesafe koyarsan pek farkedileceğini zannetmiyorum. Bu fiyat farkına göre ben 24 inç olanı alırdım. Çok fazla fark var.
Peki bu monitörü almalı mıyım? Sizce başka seçenek var mıdır?

Sadece League of Legends ve arada Battle Royale oyunlar oynuyorum ve aşırı rekabetçiyim. :)
27inch monitör arkadaşımda denedim ve ekrana odaklanamamıştım hele ki akış hızı yüksek oyunlarda Apex gibi yetişemiyordum sağa sola bakıp etrafı kontrol etmeye :D Alışmakla alakalı olabilir ama yukarıda da belirtmişler 55inch televizyonda 720p film izlemekle 4K film izlemek arasında dağlar kadar fark var. Dengeyi sağlamak gerek. 24inch için 1080p gayet ideal.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı