MSI Optix MAG274r 144Hz alınır mı?

HDMI ile 144 alabilirsiniz, 27 inç için ben 2k öneriyorum kötü görüntü alabilirsiniz onunla çok büyük, DP kablosu almanıza gerek yok. Tavsiyem bütçeyi az daha arttırıp 2k monitör alın illa 27inç alacaksanız 1080p için en iyisi 24 inç.

HDMI ile 144 alabilirsiniz, 27 inç için ben 2k öneriyorum kötü görüntü alabilirsiniz onunla çok büyük, DP kablosu almanıza gerek yok. Tavsiyem bütçeyi az daha arttırıp 2k monitör alın illa 27inç alacaksanız 1080p için en iyisi 24 inç.
HDMI ile DP arasında fark çok olur mu? 2K meselesi çok önemli değil.

Hocam DP daha çok tavsiye ederim. Tam emin değilim ama artık bazı HDMI kabloları da yüksek Hz değerleri veriyor. Fakat bildiğim kadarıyla ekran katından tam performans alabilmek için DP tavsiye ediliyor.

Bende var monitör ve 1080p hiç sorun olmuyor 144Hz de yeterlı hatta 165 le kıyaslayınca pek bir fark yok denılır renk canlılığı ve tasarım olarak aşırı iyi bir tercih ben ekim 2020'den beri kullanıyorum gayet iyi renkler varya renkler o kadar güzelkı arkadaşıma gıdınce VA panel çamur gibi geldi bir arkadaşımdada TN var ondakı akıcıydı ama kalitesizdi IPS'e gore IPS en mantıklısı IPS'e bakın VA ve TN çöp gibi gelıcektır gözüm kör olacak gibi oluyorum IPS dışı panelde FreeSync Premium monitörun joystıckınden açılıyor nvidis G-SYNC desteğide NVIDIA menusunden açılıyor sRGB %132 dcı P3 ise %99 olarak karşılıyor yanı renkler çok iyi bunu bastırma sebebım harbi çok iyi umarım yararlı olmuştur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı