ilker0187
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla  

Aldığım monitör:

www.vatanbilgisayar.com

www.vatanbilgisayar.com

Monitörden çok memnunum, renkleri parlaklığı malzeme kalitesi çok güzel. Hatta piyasada 1080p 27 inç monitörler arasında en pahalı ve en iyi olan birkaç modelden biri. Kötü bir şey de almak istememiştim zaten.
Ama hala düşünüyorum. 100-200 TL daha koyup internetten 2K bir model alsa mıydım, ekran kartım yetersiz 2K için de ilerleyen yıllarda illaki ekran kartları fiyatları düşecek. Ama alacağım 2K monitörler de başlangıç seviyesi olacaktı, iyi bir 2K için 4000-4500 TL'yi gözden çıkarmak gerekli.

MSI Optix MAG274R 27 (1080P alarak hata mı ettim.?)
2699TL fiyatı bazen 3 bine çıkabiliyor. Mağazadan giderek aldım. Sorun çıkmadı ölü piksel vs.MSI Optix MAG274R 27'' 144Hz 1MS(MPRT) FreeSync PREMIUM OYUNCU MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI Optix MAG274R 27'' 144Hz 1MS(MPRT) FreeSync PREMIUM OYUNCU MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
				 www.vatanbilgisayar.com

www.vatanbilgisayar.com
				Monitörden çok memnunum, renkleri parlaklığı malzeme kalitesi çok güzel. Hatta piyasada 1080p 27 inç monitörler arasında en pahalı ve en iyi olan birkaç modelden biri. Kötü bir şey de almak istememiştim zaten.
Ama hala düşünüyorum. 100-200 TL daha koyup internetten 2K bir model alsa mıydım, ekran kartım yetersiz 2K için de ilerleyen yıllarda illaki ekran kartları fiyatları düşecek. Ama alacağım 2K monitörler de başlangıç seviyesi olacaktı, iyi bir 2K için 4000-4500 TL'yi gözden çıkarmak gerekli.

Son düzenleme: