MSI Optix MAG274R 27 alarak hata mı ettim?

ilker0187

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Aldığım monitör:

MSI Optix MAG274R 27 (1080P alarak hata mı ettim.?)​

2699TL fiyatı bazen 3 bine çıkabiliyor. Mağazadan giderek aldım. Sorun çıkmadı ölü piksel vs.

Monitörden çok memnunum, renkleri parlaklığı malzeme kalitesi çok güzel. Hatta piyasada 1080p 27 inç monitörler arasında en pahalı ve en iyi olan birkaç modelden biri. Kötü bir şey de almak istememiştim zaten.

Ama hala düşünüyorum. 100-200 TL daha koyup internetten 2K bir model alsa mıydım, ekran kartım yetersiz 2K için de ilerleyen yıllarda illaki ekran kartları fiyatları düşecek. Ama alacağım 2K monitörler de başlangıç seviyesi olacaktı, iyi bir 2K için 4000-4500 TL'yi gözden çıkarmak gerekli.

Son düzenleme:
Hata etmek etmemek düşüncesi kişiden kişiye değişir. Bana kalırsa bu tür monitörler almam ben ama monitör iyi, ekran kartınız da desteklemiyorsa 2K almaya gerek yok.

Aldığım monitör:

MSI Optix MAG274R 27​

2699TL fiyatı bazen 3 bine çıkabiliyor. Mağazadan giderek aldım. Sorun çıkmadı ölü piksel vs.

Monitörden çok memnunum, renkleri parlaklığı malzeme kalitesi çok güzel. Hatta piyasada 1080p 27 inç monitörler arasında en pahalı ve en iyi olan birkaç modelden biri. Kötü bir şey de almak istememiştim zaten.

Ama hala düşünüyorum. 100-200 TL daha koyup internetten 2K bir model alsa mıydım, ekran kartım yetersiz 2K için de ilerleyen yıllarda illaki ekran kartları fiyatları düşecek. Ama alacağım 2K monitörler de başlangıç seviyesi olacaktı, iyi bir 2K için 4000-4500 TL'yi gözden çıkarmak gerekli.
Şunu her zaman söylerim, 2K çözünürlüğündeki başlangıç seviyesi bir monitör almaktansa 1080p çözünürlüğünde üst seviye monitör almak daha iyidir. Ucuz etin yahnisi yavan olur.

Ucuz 2K monitörler renk ve panel kalitesi olarak gözüne işkence olur. Ben de kullanıyorum. Bu monitörden sonra 2K monitöre geçersem aradığım standartlar çok yüksek olur. İncelemem yardımcı oabilir:

Gayet güzel monitör. Üstelik 10bit olması da bir başka. Hayırlı olsun.

Aldığınız monitör (Kullandım), gayet iyi olup, renk gamutu veya sRGB değerleri söz konusu olduğunda fiyatının hakkını verebiliyor (Hafif ghosting olsa da monitör üzmez).

@aragornxx MAG274R2 ile arasında fark olduğunu sanmıyorum. Hem panelleri aynı, sadece 21Hz'lik fark yüzünden (Hissedemezsiniz) değiştirilmez. Amazon'dan almak en iyisi olurdu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı