MSI Optix MAG274R incelemesi

Yardım için çok teşekkürler sanırım bugün elime geçecek ayrıca yorumlarda display kablosu ile kullanılması gerektiğini yazmışsınız uygun fiyatlı bir öneriniz var mı? Hatta yazarken elime ulaştı bakalım memnun edecek mi.

Son düzenleme:
Linkini attığım pahalı geliyorsa bu tür kablolar üreten markalara bakmalısın. Daha uyguna satıyorlar.
Hepsiburada üzerinden yorumları iyi olanlara bakabilirsin ama satın alırken hangi site ucuza satıyorsa oradan almalısın.

USB 3.0 bir kablo geldi Gaming OSD için onu takılı olması gerekiyormuş takmalı mıyım?

Merhaba konuyu hortlatıyorum fakat, ikinci elden bu ürünü satın aldım. Windows 11 kullanıyorum, yazılımını kullanmak için ne yapmalıyım bilgin var mı?
@Teacher80

Merhaba konuyu hortlatıyorum fakat, ikinci elden bu ürünü satın aldım. Windows 11 kullanıyorum, yazılımını kullanmak için ne yapmalıyım bilgin var mı?
@Teacher80

Bu link yazılım için,

Bu link sürücü için.

@Teacher80
Kutudan çıkan USB kablosunun bir ucunu kasaya diğer ucunu monitöre bağladıktan sonra kurulan yazılım monitörü görüyor. Gerisini kurcalayarak öğrenirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…