MSI Optix MAG27CQ 27" Curved 2467 TL'ye Alınır mı?

10 da 6 imkansız. Her alan kişi forumlarda bende çıktı ya da çıkmadı diye yazmıyor. Her memnun kalan kişi gidip şikayet var sitesine memnuniyetini beyan etmiyor.
Amazon'da olumsuz veya olumlu yorumlara baktığınızda yüzde doksanının ölü piksel kaynaklı olacağını göreceksiniz, 200 den fazla yorum var. Ayrıca ben bizzat iki yıldız, üç yıldız, dört yıldız verilen yorumları özellikle okudum, onlardada insanlar ölü pikselden bahsetmiş, orada yıldızlara aldanmayın, beş yıldız verenlerdede yorumlarda ölü pikselden bahsedilmiş. Hani her monitörün olumsuz yorumu olacaktır bunda hemfikirim, fakat olumsuz yorumların hepsi ölü piksel yüzünden ise sıkıntı büyük demektir. Tekrar söylüyorum ölü piksel çıkma olasılığı yüksek, ben bizzat tecrübelerimi paylaştım iki adet aldım ikisindede ölü piksel çıktı.

Sonra ne yaptın?
Ilk önce MSI servisine yolladım, onlarda onayladılar ölü piksel olduğunu ve değişim raporu verdiler yenisiyle değiştirmem için. Sonra raporu hepsiburada'ya yolladım. Daha sonra hepsiburada arızalı ürünleri kendilerine tekrar gondermemi istedi prosedür gereği. Fakat MSI yetkili servisi bunu kabul etmedi arızalı ürünleri tekrar satabileceklerini düşündükleri için. MSI yetkili servisi bizzat belirtti hepsiburada.com bizden arızalı ürünleri tekrar almaya çalışıyor dediler. Bir ton uğraştım müşteri hizmetleriyle arada kaldım bildiğin, birisi ürünü istiyor diğeri vermiyor. En son iş mahkemeye varacaktı değişim raporu olmasına rağmen bana para iadesi yaptılar. Tabi bu süreç yaklaşık 1 ay sürdü.

Büyük şanssızlık yaşamışsın. Bu olay üzerine büyük bir hınç içerisindesin sanırım. Peki "tüm" VA panel monitörlerin böyle olduğunu falan sanmıyorsun değil mi? Komik olurdu da. Bir de sendeki monitörün tam olarak modeli neydi?

Çıkmazsa süper monitör işte. :D
Arkadaşın bahsettiği kronik sorunlu modelden değildir belki.
Cikmazsa tabi ürün güzel, VA panelin renk canlılığı konusunda bi lafimiz yok, sorunumuz ölü piksel, tavsiyem arkadaş monitör gelince iyice incelesin sağını solunu heryerini, ben şahsen kendim 3 adet bulmuştum, yetkili servis 7 adet olu piksel bulmuş.

Çıkmazsa süper monitör işte. :D
Arkadaşın bahsettiği kronik sorunlu modelden değildir belki.
Monitör şuan takılı :) ve gerçekten mükemmel ötesi! Hiçbir sorunu yok bütün testleri yaptım. Yardımların için teşekkür ederim üstat :)
Cikmazsa tabi ürün güzel, VA panelin renk canlılığı konusunda bi lafimiz yok, sorunumuz ölü piksel, tavsiyem arkadaş monitör gelince iyice incelesin sağını solunu heryerini, ben şahsen kendim 3 adet bulmuştum, yetkili servis 7 adet olu piksel bulmuş.
Ne R, ne G, ne B ve ne de Alpha da ölü piksel yok. Monitör mükemmel ötesi. Elveda TN panel :) Yardımların ve uyarıların için teşekkürler usta.

gerçekten mükemmel ötesi!
TN'den sonra öyle olur da yine de abartmaya gerek yok. :D Daha düşün bu panel AMVA3 yani. :D

Daha AMVA5 ve AMVA5 QLED var. AH-IPS var, en tepede ise OLED var. :D

Yani bu şu anlama geliyor: TN panel o kadar kötü o kadar kötü ki, diğer her şey gözleri açıyor!

@bosgezenadam Bu konuyu açan arkadaşta ağır hurafe hastalığı var. Ben bıktım, tedavi ediver. CS:GO İçin 144 Hz Monitör Önerisi

TN'den sonra öyle olur da yine de abartmaya gerek yok. :D Daha düşün bu panel AMVA3 yani. :D

Daha AMVA5 ve AMVA5 QLED var. AH-IPS var, en tepede ise OLED var. :D

Yani bu şu anlama geliyor: TN panel o kadar kötü o kadar kötü ki, diğer her şey gözleri açıyor!

@bosgezenadam Bu konuyu açan arkadaşta ağır hurafe hastalığı var. Ben bıktım, tedavi ediver. CS:GO İçin 144 Hz Monitör Önerisi
İlgileniyorum :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı