MSI P4M900M MAC OS X Maverick Kurarken HDD Görmüyor?

Teşekkür ederim ama BIOS güncellemesi kolay gibi gözüküyor. Bu işin üstesinden kalkabilirim. Eğer yapamazsam, yardım isterim. Yarın sabah ilk iş olacak BIOS güncelleme :) Şuan müsait olmadığımdan resim atamayacağım ve güncelleyemeyeceğim maalesef @parrhesia
 
Bunların kextleri 64 bitle uyumlu olacağı bile şaibeli. Nvidia çipsetli anakartla uğraşmıştım HD leri görmesi için. iATKOS'un eski sürümlerinde Via Chipset için kextler bulunmaktaydı yanlış hatırlamıyorsam. Bakmanda fayda var.
 
USB veya DVD den boot ettirmeden önce kexti boot yapılan extra klasörüydü herhalde oraya atıp öyle boot yapman gerekiyor. Önbellek yapmadan tabi komutu neydi unuttum Recep Bey yardımcı olur herhalde benim 3 yıldan fazla oldu uğraştığım yeniden Web'den bakmak gerekecek pek aklımda yok .
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Recep Baltaş @parrhesia BIOS'umu güncelledim. SATA Controller gibisinden bir seçenek var. Orada IDE ve RAID seçeneği var. RAID'i seçip girdim mecburen bir deneyeyim dedim fakat yine Hackintosh: OS X Mavericks kurulumunda HDD gözükmedi. NOT: Bunu BIOS'u kurcalarken buldum.

İlk olarak Integrated Peripherals'a girdim.

İkinci olarak On-Chip ATA Devices'e girdim.

Üçüncü ve son olarak da On-Chip SATA Controller seçeneğini görüyoruz. (IDE VE RAID VAR)

BIOS (1).jpg
BIOS (8).jpg
BIOS (9).jpg
BIOS (10).jpg
BIOS (11).jpg
BIOS (12).jpg
BIOS (13).jpg
BIOS (14).jpg
BIOS (15).jpg
BIOS (16).jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartınız MSI P4M900M. VIA yonga setli. Bu sisteme Mac olmaz. Bu sistem, XP'yi ancak çalıştırabilecek bir sistem. Mac OS X eski sistemlere can vermek için tasarlanan bir işletim sistemi değil. Tavsiyem, uğraşmaya değmez.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı