MSI Pişman Eder mi?

lordcrashed

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar dostlar. Bilgisayar toplayacağım ama aklımı kurcalayan sorular var. ASUS hastası bir insanım. Çevremdeki arkadaşlarım bu kadarına gerek olmadığını, MSI'ın fiyat ve performansının yeterli olacağını söylediler. Birkaç yerde okumuştum. MSI alıp sistemi yananlar olmuş. MSI kullanan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Sizce alsam pişman olur muyum? Kullanan arkadaşların düşünceleri nelerdir? Teşekkürler.

Anladığım kadarıyla dizüstü bir bilgisayar alacaksın. Dizüstü olarak MSI kullanmadım ama masaüstü bilgisayarımda MSI marka ürünler kullanıyorum. Artı MSI dizüstü kullanan arkadaşlarım var. Forumda da kimse MSI ile ilgili hiçbir olumsuz şey söylemeyecektir. Rahat olun.

İlk defa MSI Ekran kartı aldım son derece memnunum hiçbir sıkıntı yok, ne CW nede performans sorunu canavar mübarek. :)

MSI kalitedir. Ama ben genede Asus tercih ederim. Daha şık duruyor. Zevk meselesi.

MSI kötü değildir ama ondan daha iyi olan markalarda vardır. Bazıları bundan daha iyi olan markalarla kıyaslarken teneke lafını kullanıyorlardır.

Şahsen everestede kötü diyorlar kullanıcısı olarak ben kötülüğünü görmedim spectra r5 klavye sgm rx1 maus MSI ında kötü parçası elime gelmedi sorun çıkarmadı kaliteli ve güzel parça üretiyor öneririm parça bozulması soğutmadan kaynaklanır kendisi bozulmaz bunuda belirtiyim benim laptop anakartı yazın sıcaktan isyan etti bidaha açılmadı parçası satılmıyor :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı