MSI Pro H610M-E DDR4 Realtek ses sürücüsü çalışmıyor

bendede aynı sorun çıktı sizin yaptıgınız gibi yapıp düzelttim ama i5 14400f geçicem bikaç gün içinde şu bios güncellmesini yapmaya korkuyorum.var mı yapan aranızda ya da bios güncellememe gerekvar mı i5 14400f için ?
Bende uzun zamandır bios güncellemiyordum siteye girdim dün yeni sürümler gelmiş deneyen varsa bilgilendirirse sevinirim 😊

Benden size ufak bir tavsiye en son gelen BIOS sürümlerini kesinlikle denemeyin. Ben denedim bin pişmanım. Şu an güncel olarak AC0 sürümündeyim herkesin Realtek sürücüsünün çalıştığı sürüm fakat bende artık AC0 sürümünde'de çalışmıyor çünkü en son gelen AL1(BETA) BIOS'u indirip denedim Realtek çalışmadı sonra dedim ki ne olabilir geri döneyim AC0'a ve güncel olarak artık AC0'da da çalışmıyor çözüm arıyorum yardım edebilecek varsa büyük minnettar olurum.

Benden size ufak bir tavsiye en son gelen BIOS sürümlerini kesinlikle denemeyin. Ben denedim bin pişmanım. Şu an güncel olarak AC0 sürümündeyim herkesin Realtek sürücüsünün çalıştığı sürüm fakat bende artık AC0 sürümünde'de çalışmıyor çünkü en son gelen AL1(BETA) BIOS'u indirip denedim Realtek çalışmadı sonra dedim ki ne olabilir geri döneyim AC0'a ve güncel olarak artık AC0'da da çalışmıyor çözüm arıyorum yardım edebilecek varsa büyük minnettar olurum.

Bi kaç mesaj üstte çözümü anlattım, deneyip dönüş sağlar mısınız?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı