MSI PS42 8RB-217XTR alınır mı?

Bende programlama dizi film için laptop arıyorum.dell xps bakarken bu ürünü gördüm araştırırken sizin konunuzu buldum msi çok daha iyidir diye düşünüyorum dell e karşı pek sıcakkanlı değilim bu cihazların bu fiyat bandında olmasının sebebi şarj süresi klavyesi kasası vb gibi etmenlerimiz var bizim bu paraları hakediyorlar diye düşünüyorum ayrıca compact cihazlar gaming bir model almayın kesinlikle.Oyun işin içine girecekse bir desktop toplayın geçin derim en basitinden araştırıp bilgi edinirseniz ek olarak buradan banada yanıt verirseniz sevinirim
Dell' de kalitelidir uzun zamandır XPS serisini üretiyordu. Genel olarak beğenilmiş bir cihaz msi' de yeni gördüm daha önce yapıyor muydu bilemem ama zaten kalitesinden belli ediyor. Açıkçası alacağınız modelleri araştırmanızı öneririm özellikle yabancı sitelerde bolca araştırmaları mevcut.

Full alüminyum gövdesi, 14" IPS paneli, 14-16 saat arası pil ömrü ve 1.19 kg ağırlığıyla tercih edilebilir düzeyde ve kalitede. Hafta sonu indirimleriyle 7000-7500 bandına alınabilir.

MSI PS42 8RB-217XTR Intel Core i7 8550U 8GB 256GB SSD MX150 Fiyatı

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı