MSI Pulse 16 AI iyi bir laptop mu?

Bütçe
50000
Bunlarımı alayım GameGaraj'ın laptopunu cok onerdilerde bilmiyorum iyi mi kötü mü?
Bütçeniz çıkıyorsa Slayer R9T cihazı alın. Çıkmıyorsa Slayer 4 veya Predator Helios 16 cihaz arasında tercih yapabilirsiniz. Panele ve işlemciye bir tık daha iyi önem veriyorum diyorsanız Slayer 4'ü, kasa kalitesi ve soğutma benim için daha önemli diyorsanız Predator Helios 16 cihazı tercih edebilirsiniz.

Eskiden MSI kaliteli ürünler üretiyordu sonradan kalitesini bozdu. İnsanların çoğu MSI daha güçlü ve güvenli marka olarak görüyor.
MSI neredeyse hiçbir zaman giriş seviye kasaları için kaliteli cihazlar çıkarmadı. Örneğin Pulse GL ve Katana GF serileri. Çıktığı zamanlar adını ne kadar duyurmuş olsa da sonradan herkesin elinde patlamış cihazlar, çünkü ısı yönetimi kötü dandik cihazlardı ve haliylen ısınma sorunlulardı. Şimdiki yerlerini de Thin, Cyborg ve Katana serilerine teslim ettiler. Masaüstü tarafında evet beğendiğim bir marka fakat laptop tarafında yüksek bütçeler olmadığı sürece asla önermem.

MSI neredeyse hiçbir zaman giriş seviye kasaları için kaliteli cihazlar çıkarmadı. Örneğin Pulse GL ve Katana GF serileri. Çıktığı zamanlar adını ne kadar duyurmuş olsa da sonradan herkesin elinde patlamış cihazlar, çünkü ısı yönetimi kötü dandik cihazlar. Şimdiki yerlerini de Thin, Cyborg ve Katana serilerine teslim ettiler. Masaüstü tarafında evet beğendiğim bir marka fakat laptop tarafında yüksek bütçeler olmadığı sürece asla önermem.
Ben pulse nin testlerine baktim max 83 dereceyi görmüs

Şu anki Katana Pulse'lerde millet cok memnun

Pulse guzelde ekranı değişime gidiyor uzun ya

MSI neredeyse hiçbir zaman giriş seviye kasaları için kaliteli cihazlar çıkarmadı. Örneğin Pulse GL ve Katana GF serileri. Çıktığı zamanlar adını ne kadar duyurmuş olsa da sonradan herkesin elinde patlamış cihazlar, çünkü ısı yönetimi kötü dandik cihazlar. Şimdiki yerlerini de Thin, Cyborg ve Katana serilerine teslim ettiler. Masaüstü tarafında evet beğendiğim bir marka fakat laptop tarafında yüksek bütçeler olmadığı sürece asla önermem.
Evet eskiden GT780 falan varda o zamanlar MSI ekmek banardık monitörden. Low profil laptop piyasası daha fazla kar kazandırdığı için oraya girmek istedi maalesef başaralı olamadı özellikle Thin ve Cyborg watt değerlerinin düşük vermeleri baya kötü etkiledi.
Napacağım bilemiyorum ya hangisini alsam kafam allak bullak oldu
Çok fazla konuna alakalı alakasız yorum geldi normal.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı