MSI Pulse GL76 laptopa HDD takılır mı?

Aynısını geçen yıl alma hatasına düştüm, 17.günde backlight problemi yaşadım, ekranın ışığı komple gitti, aynısıyla değişim istedim 6-8 hafta dediler vs vs, 95+ normal denilen sıcaklıklara değinmiyorum bile.

Bu oldukça kaliteli duruyor, geçen yıl eylül'de az önce attığın modeli almış biri olarak, keşke ASUS alsaydım dedim.

Sıvı metal, acımasız 5900HX, 3070 mmmmmh leziz.
Hocam nedense MSI markasından başkasına güvenemiyorum ASUS'ta kronik sorun vb çıkmaz değil mi?

MSI kronik menteşe problemlerini ve geçen yıl yaşanan kronik panel sorunlarını bilmediğini varsayıyorum🤭

Son düzenleme:
Aynısını geçen yıl alma hatasına düştüm, 17.günde backlight problemi yaşadım, ekranın ışığı komple gitti, aynısıyla değişim istedim 6-8 hafta dediler vs vs, 95+ normal denilen sıcaklıklara değinmiyorum bile.

Bu oldukça kaliteli duruyor, geçen yıl eylül'de az önce attığın modeli almış biri olarak, keşke ASUS alsaydım dedim.

Sıvı metal, acımasız 5900HX, 3070 mmmmmh leziz.

MSI kronik menteşe problemlerini ve geçen yıl yaşanan kronik panel sorunlarını bilmediğini varsayıyorum🤭

Bilmiyordum teşekkür ederim.

Takılabilir. @Umutİnan Hocam sol altta SATA 3 portu mu var yoksa ben mi körüm? :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı