ThisisPunisher
Kilopat
Bu kartı arkadaşımdan aldım. Öncesinde de bilgisayarını ekran kartsız almıştım. Sonradan aldım ekran kartını. Tamir görmemiş onunda 2 sene bu sistemde kullandığı bir karttı. Dün CS:GO oynarken bir anda ekran gri oldu ve dondu. Kapatıp açtım hemen. O zamanda hep kırmızı çizgiler vardı ve masaüstü açılmadı. Tekrar kapatıp açtım. Bu sefer düzelmişti. Ama “default WattMan settings has been restored” gibi bir bildirim geliyor. Kartta ısı sorunu yok. Oyunlarda %100 kullanımda maksimum 67-68 dereceyi görüyor. OC gibi şeyler kesinlikle hiç yapılmadı. Aynı kartın Sapphire olanı var ben de. Onda da bir kere aynısı olmuştu. Sonra hep gitti 2 defa Reball yaptırdım. Acaba güç kaynağımda sorun mu var dedim. 6 pin GPU soketine 12.6V güç geliyor sabit. Kullandığım 3'lü priz korumasız dandik bir priz. Ondan olabilir mi? Bir de ekran kartı uç tarafından hafif sarkmış acaba onun etkisi olabilir mi?
Bugün yine aynısı oldu fakat kapatıp açtığımda düzeldi. Windows açıldığımda wattman bildirimi geldi
Bugün yine aynısı oldu fakat kapatıp açtığımda düzeldi. Windows açıldığımda wattman bildirimi geldi
Son düzenleme: