Msi R9 380 fan ve sıcaklık sorunu

ProGamerx86

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Elektrik Elektronik
Meraba arkadaşlar ekran kartını alalı 2 hafta oluyor. İlk hafta boşta sıcaklığı 60 derece sabitti oyuna girdiğimdede 65 dereceyi geçmiyordu ilk haftanın sonunda oyun oynarken birden ekranda yatay yeşil çizgiler belirdi anında bilgisayarı kapattım. Tekrar açtığımda video yok dedi tekrar kapattım ve 10 dk soğumasını bekledim tekrar açtığımda açıldı bu seferde ilk haftanın aksine boşta sıcaklığı 37-40 derece arasında sabit kalıyor.Ayrıca ekranda çıkan çizzgilerin Monitörümden kaynaklandığını düşünüyürum. 82 ekran tv kullanıyorum.sorun bundan mı kaynaklanıyor yardımcı olursanız sevinirim.

Şimdiden Teşekkürler.
sıcaklık.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Birincisi o çizgiler benim Intel Core 2 Duo işlemci eski bilgisayarımı 82 Ekran TV'ye bağladığım zaman oluyordu, genellikle oyunlarda tabi ki. Kısacası ya bilgisayarın kaldırmıyor ya da dediğin gibi ekran kartının ısınmasına bağlı olabilir o yüzden AMD R9 serisi bir GPU varsa kasa içi soğutması iyi olması şart benim Intel tabanlı olduğu halde 4x12cm Fan ve Akasa Venom Atto mevcut.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı