Çözüldü MSI R9 380 Siyah Ekran Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hasanqunes

Kilopat
Yer
Demetevleri, Ankara, Turkey
Daha fazla  
Arkadaslar bilgisayarıma bu kartın son guncellmesini yaptıgımda bilgisayarımı kapatıp açmaya kalktıgımda bilgisayar tüm aşamları geçiyor. Sonra adım kilit ekranında siyah ekran veriyor ve sadece ses geliyor. Bunun sebebi nedir bilgilerinize ihtiyacım sildim komple tekrar yükledim. Defalarca yükledim yükledim sildim olmadı bu bir sorunu var.

Çözüm
BIOS'tan Onboard GPU'yu devre dışı bırak. Ayrıca görüntü kablosu sadece ekran kartına bağlı olsun. Bir de hangi AMD sürümünü kuruyorsun?
Arkadaslar bilgisayarıma bu kartın son guncellmesini yaptıgımda bilgisayarımı kapatıp açmaya kalktıgımda bilgisayar tüm aşamları geçiyor. Sonra adım kilit ekranında siyah ekran veriyor ve sadece ses geliyor. Bunun sebebi nedir bilgilerinize ihtiyacım sildim komple tekrar yükledim. Defalarca yükledim yükledim sildim olmadı bu bir sorunu var.
Bir önceki sürümü kullanmayı dene.

Arkadaşlar bu söylediklerinizin hepsini harfiyen yaptım. BIOS güncellemem, son sürüm Windows updated hiç güncellemem gözükmüyor. Hepsi yapılmış ama sıkıntım devam ediyor. İyi bir bilgisayarcı bulsam vereceğim kasayı ona baksın nedir ne değildir. Sağ olun ilginize alakanıza teşekkür ederim .
Bir önceki sürümü kullanmayı dene.
O tamam ama oyun güncellemem gerektiğini söylüyor o yüzden ne yapacağımı bilemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı