Çözüldü MSI R9 380 Siyah Ekran Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hasanqunes

Kilopat
Yer
Demetevleri, Ankara, Turkey
Daha fazla  
Arkadaslar bilgisayarıma bu kartın son guncellmesini yaptıgımda bilgisayarımı kapatıp açmaya kalktıgımda bilgisayar tüm aşamları geçiyor. Sonra adım kilit ekranında siyah ekran veriyor ve sadece ses geliyor. Bunun sebebi nedir bilgilerinize ihtiyacım sildim komple tekrar yükledim. Defalarca yükledim yükledim sildim olmadı bu bir sorunu var.

Çözüm
BIOS'tan Onboard GPU'yu devre dışı bırak. Ayrıca görüntü kablosu sadece ekran kartına bağlı olsun. Bir de hangi AMD sürümünü kuruyorsun?
Oturum açılması gerekirken siyah ekran veriyorsa söylediğim tuşları deneyin. Tuşu kullanınca bip diye ses çıkınca bırakın tuşları.

Windows tuşu + Ctrl + Shift + B

Hiç bir şey olmadı aynı siyah ekranda kalıyor @SunSet

Çok teşekkür ederim birazdan yayınlayacam @claus
AIDA nasıl paylascam o konuda yardımcı olurmusunuz @claus

AIDA Rapor

Tamam yaptım rapor işinide şimdik baka bilirsiniz @claus

Son düzenleme:
BIOS'tan Onboard GPU'yu devre dışı bırak. Ayrıca görüntü kablosu sadece ekran kartına bağlı olsun. Bir de hangi AMD sürümünü kuruyorsun?

Tamam deneyecem abi son sürüm yüklü yeniden başlattığımda tekrar siyah ekran hatası verecek sürümde @Recep Baltaş

Adrenalin Edition 18.9.3 Optional

Bu sürümde siyah ekran ile karşılaşıyorum şimdik biosa girdim devre dışı bırakmak için
@Recep Baltaş

Abim çok teşekkur ederim sayende açıldı bilgisayarım onboard devre dışı bırakınca @Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı