MSI R9 380 yük altında 66 derece normal mi?

Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Biyomedikal Teknisyeni
Kartı dün akşam aldım. 60 dereceye kadar sanırım fanlar dönmüyor. Benim için güzel bi özellik fakat. Rocket League oyununda 66 derecede sabit kalıyor. Fanlar dönmüyor ve ısı yükselmiyor. CS:GO'da aynı şekilde. Bu değerler normal mi?

66 derece civarların da fanların dönmesi lazım. Dikkat etmenizi öneririm. Stres testine sokmanızı tavsiye ederim. Fanların dönüp dönmediğini kontrol amaçlı. Ayrıca sıcaklıklar normal.

Şuanda HerathStone oynuyorum ve 63 derece. Fanlar çalışmıyor ve ısı yükselmiyor. Belkide 1-2 snlik çalışıp duruyordur ama ses gelmiyo fanlardan. MSI Gaming App ile 10 sn kadar %100 çalıştırıyorum fanları. 40-45 derece oluyor sonra eski haline dönüyor.

Fanlar gözükmüyor ki alt tarafta kaldığı için. 60 derece geçmediği sürece bi sıkıntı yok ise benimde bi sorunum yok. Eski ekran kartım MSI GTX 750 Ti 40 derece geçmiyordu o yüzden biraz şaşırdım.

Fan hızını ayarlıyamıyordum. MSI Afterburner ile MSI Gaming APP çakışıyo sanırım. MSI Gaming APP açınca Afterburner ile fan hızını ayarlıyamıyorum. MSI Gaming APP kaldırdım şimdi sıcaklığa göre fan hızını ayarlıyabiliyorum. Boşta 35 derece, yükse 60 derece görmedim henüz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı