MSI Radeon Mech vs Sapphire Pulse RX 6600

Merhaba,

Her iki kartı Hepsiburada üzerinden Hepsipay ile alacağım. MSI 400 TL daha ucuz. Hangisini önerirsiniz?

MSI almanızı öneririm. Genelde mesh serisinden çekinirler ama 6600 için gayet yeterli bir soğutmaya sahip. MSI almak daha mantıklı hem de daha ucuz. Sapphire küçük boyutlara ve soğutma bloğuna sahip olduğu için biraz daha sıcak çalışır.

MSI Mech kotu ama daha ucuz oldugundan alabilirsiniz.

Merhaba,

Her iki kartı Hepsiburada üzerinden Hepsipay ile alacağım. MSI 400 TL daha ucuz. Hangisini önerirsiniz?

Sapphire olan kart bende var. Diğer kartlara göre daha sıcak çalışıyor. Alabiliyorsanız MSI alın.
Furmark testi yaptım şimdi. Önü mech bir kasanın içinde maksimum 79 derece gördü. Pek iyi bir değer değil.
Zaten 80 derece üstünde olunca soğutması kötü demek oluyor.

image_2023-09-11_194851260.png

Son düzenleme:
Ekran kartını aldım, 8-9 gündür kullanıyorum. Kart yüke girince fanı %80'de sabit kalıyor ve çok ses yapıyor. Ek olarak, fanları hafif tıkırtı yapıyor, sanırım kronik sorun. Ben de sabit %40'a ayarladım öyle kullanıyorum.

Ekran kartını aldım, 8-9 gündür kullanıyorum. Kart yüke girince fanı %80'de sabit kalıyor ve çok ses yapıyor. Ek olarak, fanları hafif tıkırtı yapıyor, sanırım kronik sorun. Ben de sabit %40'a ayarladım öyle kullanıyorum.
Selam, memnun musun? yüzde kırk'la oyuna girince sıcaklık kaça çıkıyor? öyle mi oynuyorsun yoksa oyuna girerken 80'e çekiyor musun?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı