MSI Radeon RX 6600 Mech 2X ısınır mı?

Bana ne kardeşim videodan. Ben elimde kullandığımı söylüyorum.

Al gözün gönlün açılsın. Tüm grafik ayarları Full. İşleme ölçeği %125. öğleden sonra 3'den beri oynuyorum oyunu sıcaklık böyle.
59 derece. Hava 36 derece evde klima yok. Sen oradan buradan 100 derece video bul at istersen.

Eki Görüntüle 1467844

Bu değerleri hangi program ile ölçuyorsunuz.

Bana ne kardeşim videodan. Ben elimde kullandığımı söylüyorum.

Al gözün gönlün açılsın. Tüm grafik ayarları Full. İşleme ölçeği %125. öğleden sonra 3'den beri oynuyorum oyunu sıcaklık böyle.
59 derece. Hava 36 derece evde klima yok. Sen oradan buradan 100 derece video bul at istersen.

Eki Görüntüle 1467844

6600 ısınan bir kart mı ki bana 65 dereceni atıyorsun? 6700 XT'yi Mech'le kullan sonra Mech serisi iyi de.

50 defa 6600 ısınmayan bir kart dedim adam hala bana 6600'ünün sıcaklıklarını atıyor sırf Mech'i övmek için şaka gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
6600 ısınan bir kart mı ki bana 65 dereceni atıyorsun? 6700 XT'yi Mech'le kullan sonra Mech serisi iyi de.

50 defa 6600 ısınmayan bir kart dedim adam hala bana 6600'ünün sıcaklıklarını atıyor sırf Mech'i övmek için şaka gibi.

Hangi 6600 modelinin olduğuna göre değişir o ısınmaz diye genelleme yapılmaz sonuçta 1030 kullanmıyorsun bende Pulse modeli var ısınıyor Dual'de ısınma problemi yok.

65 derece bağlantı noktası sıcaklığı. Kart 59 derece. Daha hangi değerin ne olduğunu bilmeden kalkmış kartların ısındığıyla ilgili ahkam kesiyorsun. Sen bol bol video seyredip kendini ısı uzmanı olarak görmeye devam et.

Benim kartım rx5600xt mech oc ayrıca. Mech'ler ısınıyor diyen sensin. 6600'ler ısınmıyor diğerleri ısınıyor diyorsun. Al buda kanıt işte. Sen konuş kendi çapında. Ben kanıt koymuşum ortaya. İstediğin kadar propaganda yapabilirsin.

Bu değerleri hangi program ile ölçuyorsunuz.
Radeon yazılımının kendi ölçüm parametreleri. ctrl+shift+o'ya basınca açılıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı