Elektronik MSI Radeon RX 6700 XT 7999TL!

Şikayetvara bakacak olursak NVIDIA yine şamda kayısı :D

Demeye çalıştığım şey NVIDIA kartlardada sorun olabiliyor.

Olabiliyor evet. Neden Şikayetvar'da gördüm acaba sorunu? Forumda niye konusuna denk gelmedim? Şimdi bana eski konuları bulup atma. AMD ekran kartı sorunlarını her geçen gün forumda görüyorum, NVIDIA sorununu ise Şikayetvar sayfasını atmasan göremezdim. Ki NVIDIA da şikayetçi olanların çoğu, GeForce NOW, bedava oyun kodu vs. gibi şeyler. AMD şikayet varında bildiğin bozuk ürün, sistem açılmıyor, siyah ekran gibi şikayetler var.

Bu da doğru. Zamanında sürücü problemlerinden dolayı, sürücü çakışması olduğunu düşünüyorum, tüm oyunlarım 60 FPS’ye GTA 5 ise 30’a kilitlendi. Tek çözümü ise tüm sisteme temiz kurulum atmaktı. Ama bakınca AMD kartlarda biraz daha fazla sorun oluyor. Bende AMD kullandım yaşadığım tek şey ufak tefek WattMan sorunları o da Turbox sistem olmasına dayandırıyorum.

6000 serisinde WattMan hatası, driver hataları var mı?

RX 6700 XT kullanıyorum bir kere bile hata almadım, daha öncesinde de RX 5700 XT kullandım yine hata almadım. Bu hata alanlar kalitesiz bileşenler özellikle PSU'su dandik olan kişiler. Kaliteli bileşenleri kullanın kafanız rahat etsin.

Olabiliyor evet. Neden Şikayetvar'da gördüm acaba sorunu? Forumda niye konusuna denk gelmedim? Şimdi bana eski konuları bulup atma. AMD ekran kartı sorunlarını her geçen gün forumda görüyorum, NVIDIA sorununu ise Şikayetvar sayfasını atmasan göremezdim. Ki NVIDIA da şikayetçi olanların çoğu, GeForce NOW, bedava oyun kodu vs. gibi şeyler. AMD şikayet varında bildiğin bozuk ürün, sistem açılmıyor, siyah ekran gibi şikayetler var.

Siz diyorsunuz NVIDIA kart alırsanız problem olmaz ben onun için attım.

Wattman sadece kartla alakalı bir sorun değil. Yırtık dondan çıkar gibi gelebilir. RAM'lere OC yaparsın stabil değilse wattman gelir, sisteme virüs girer yine wattman gelir. Hiçbir sorun olmadığı halde canı sıkıldığı için wattman gelir.

Hocam bu hataları görmeniz AMD kartlarını kötü yapmaz. İnsanlar çözüm arıyor ve buluyor. Forumda görmemeniz bu hataları yaşayanların olmadığı demek değil.

Gereksiz OC ve UV yapımı sonucundada alınabiliyor bu hatalar. Tek sebepleri ekran kartları değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı