- Makaleler
- 1
Pahalı, 2060'ın piyasası 4 ile 5 arası.
Yok hocam ben size bir şey demedim bu konuyu okuyan birisi araştırmadan yüksek fiyat verip alabilir o yüzden kısa bir dip not düştüm.
Evet aslında biraz öyle oldu. Sahibinden ve Letgo'daki ikinci el ve sıfır fiyatlarına bakarak yazdım. Düzenlemek istedim ama başlık düzenlemede çok geç kaldım5 ay öncesine göre koymuş
10bin liraya RTX 2060'da var. Arada marka ve kalite farkı da var. Kullanılan çip iyi olabilir ama Zotac kartları benim gözlemlerime göre sıcak çalışıyor. Zotac isteyenin kendi tercihi, kışın doğal gaz açmaya gerek kalmaz. Farklı bir MSI çiple karşılaştıracaksan eleştirilere sonuna kadar açığım.
Raporlayıp değiştirebilirsiniz.Evet aslında biraz öyle oldu. Sahibinden ve Letgo'daki ikinci el ve sıfır fiyatlarına bakarak yazdım. Düzenlemek istedim ama başlık düzenlemede çok geç kaldım![]()
Dostlar pazarlık var diye boşuna yazmadım, alıcı varsa istediği teklifi vermekte özgür.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.