MSI RTX 2060 Ventus ısınma sorunu

vaterloss

Hectopat
Mart ayında donanım arşivi 5300TL'lik sistem almıştım İtopya'dan. Değerlerim testlerdeki gibi değil. CS:GO'da 65 derecenin üstüne çıkmayan kart nedense bende 80 dereceleri görüyor 10 dakikada. Ayrıca ETS 2'de %50 kullanımları gecmeyen kart 90 seviyelerinde geziyor. İnternetten izlediğim test videolarında da değerler oldukça iyi. Tahminimce sıkıntılı kart gönderildi. Değişim talebinde bulunsam olumlu sonuç alabilir miyim?

Ben bakmadım ne kadar kullandığına ekran kartının. Ben MSI serilerini tam bilmiyorum Ventus en üst seviyesi değil miydi? O konuda yanlışım varsa kusura bakmayın.
Ventus giriş-orta, Gaming Z ise orta seviye, ve soğutması Ventus'tan daha iyi. GPU-CPU kullanımını öğrenmek için MSI Afterburner indirip gerekli ayarları yapman gerekli, yanında RivaTuner diye bir program da kuracak.

@Arocyn PUBG, BF V, AC: Odysey/Origins gibi oyunlardan atabilirsin, ya da bilgisayarında hangi oyunlar yüklüyse onlardan tek tek MSI Afterburner kullanımlarını at bir bakalım. Bunları yaptıktan sonra önce ön kapağı açıp bir oyundan görüntü at, sonra da ön kapağı takıp yan kapağı aç, aynı oyunu açıp MSI Afterburner ile değerlerini at.

PUBG var sadece dediğin oyunlardan bende. Ek olarak GTA 5, ETS 2, CS GO, Valorant testi yapabilirim. Yarın yapayım bu testleri şimdi uzun sürer.
Yok, uzun sürmez. PUBG'yi 20 dk oyna, GTA V'i 15 dk oynasan yeter. Ayarlarını hiç değiştirme, aynı kalsın. Ekran görüntüsünü almak için Shadow Play kullanabilirsin.

Yok, uzun sürmez. PUBG'yi 20 dk oyna, GTA V'i 15 dk oynasan yeter. Ayarlarını hiç değiştirme, aynı kalsın. Ekran görüntüsünü almak için Shadow Play kullanabilirsin.
PUBG ayarlarım düşük yüksek karışık. Ama GTA 5 en yüksekte test ediyorum hemen.
Bunlar PUBG ayarları ve değerleri:
GTA 5 de bu şekilde. Ayarlardan yükseltebildiğim ne varsa hepsini yükselttim.
Bu testlerde ekran kartı sessiz moddaydı. Fanlar otomatikteydi. Kasa tamamen kapalıydı.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (14).png
    Ekran Görüntüsü (14).png
    223,5 KB · Görüntüleme: 100
  • Ekran Görüntüsü (15).png
    Ekran Görüntüsü (15).png
    59,4 KB · Görüntüleme: 106
  • Ekran Görüntüsü (18).png
    Ekran Görüntüsü (18).png
    453,7 KB · Görüntüleme: 104
Son düzenleme:
60 derece olarak gözüküyor, ve gayet iyi bir sıcaklık. Olmazsa ön kapağı çıkartıp öyle oyna.
Sıkıntısı olan kişi ben değilim ki. Şu an fark ettim ben seni konu sahibi sandım. O yüzden cevap verdim asıl sıkıntısı olan arkadaşın konusunu işgal etmiş olduğumu fark ettim.

Sıkıntısı olan kişi ben değilim ki. Şu an fark ettim ben seni konu sahibi sandım. O yüzden cevap verdim asıl sıkıntısı olan arkadaşın konusunu işgal etmiş olduğumu fark ettim.
Ben de sen sanmıştım, fakat arkadaş offline herhalde. Ventus serisinde ısınma sorunu var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı