MSI RTX 2070 Super ve Ryzen 5 3600X sistem nasıl?

Çok teşekkür ederim. Bu arada 3600X almanızı tavsiye ederim az bir fiyat farkına sistem ömrü uzatıyorsunuz. Sadece FPS olarak düşünmeyin farkı. İşlemci her zaman en önemli parçalardan biridir.

Teşekkür ederim hocam öneriniz için.Ben de 3600x almayı düşünüyorum.Almışken iyi bir işlemci olsun isterim çünkü yakın zamanda bir daha alma fırsatım olmayacak.

Teşekkür ederim hocam öneriniz için. Ben de 3600X almayı düşünüyorum. Almışken iyi bir işlemci olsun isterim çünkü yakın zamanda bir daha alma fırsatım olmayacak.

2K 4K takıntın yoksa, 2080SUPER'lik bir duruma gerek yok bence en ucuz 2080SUPER'i alacağına. ASUS 2070 Super alabilirsin. Soğutması çok daha iyi olur. Anakart, işlemci, RAM, soğutma, kasa bunlara para harca her zaman. En yükseğini al demiyorum. Kalitelisini tecih etmeye çalış. Diğerlerini her gün her saat upgrade edebilirsin. Ama bu dediklerimi değişmen çok zor.

2K 4K takıntın yoksa, 2080SUPER'lik bir duruma gerek yok bence en ucuz 2080SUPER'i alacağına. ASUS 2070 Super alabilirsin. Soğutması çok daha iyi olur. Anakart, işlemci, RAM, soğutma, kasa bunlara para harca her zaman. En yükseğini al demiyorum. Kalitelisini tecih etmeye çalış. Diğerlerini her gün her saat upgrade edebilirsin. Ama bu dediklerimi değişmen çok zor.
Hocam gigabyte Rtx 2070 super ve Amd ryzen 5 3600x almayı düşünüyorum.Gigabyte konusunda ısınıyor mu diye korkularım vardı ancak video izledim ve ısınma sorunu yok gibi duruyor.
Almayı düşündüğüm sistem Pc Toplama Sihirbazı
Asus ile gigabyte arasında çok fazla fiyat farkı var hocam iki ekran kartı da 3 fanlı ama fiyat çok fazla

Hocam Gigabyte RTX 2070 Super ve AMD Ryzen 5 3600X almayı düşünüyorum. Gigabyte konusunda ısınıyor mu diye korkularım vardı ancak video izledim ve ısınma sorunu yok gibi duruyor.
Almayı düşündüğüm sistem Pc Toplama Sihirbazı

ASUS ile Gigabyte arasında çok fazla fiyat farkı var hocam iki ekran kartı da 3 fanlı ama fiyat çok fazla.

Gigabyte hiç kullanmadım ekran kartında. O yüzden yorum yapmam çok doğru olmaz. Ama ASUS 3 fanlı GPU'ları ve EVGA konusunda gözüm kapalı kefil olurum.

Hocam EVGA'nın hangi modelini kullandınız?

GTX 960 EVGA kullandım. Eskisi kadar popüler değil tabii biraz da fiyatları pahalı. 1080 Ti kullandım. O da asustu gerçekten soğutmaları güzel stabil cihazlar. Satarken de kolay satıyorsun. Aldığın ürünler ucuz ürünler değil 2 gün sonra sattığında ederinin ne olacağını da düşünmen lazım.

GTX 960 EVGA kullandım. Eskisi kadar popüler değil tabii biraz da fiyatları pahalı. 1080 Ti kullandım. O da asustu gerçekten soğutmaları güzel stabil cihazlar. Satarken de kolay satıyorsun. Aldığın ürünler ucuz ürünler değil 2 gün sonra sattığında ederinin ne olacağını da düşünmen lazım.
Teşekkür ederim hocam yorumlarınız için.
Asus ve gigabyte arasında gidip geliyorum.Aradaki 700 tl 10 bin küsürlük sistemi bir anda 11 bin küsür yapıyor.

Teşekkür ederim hocam yorumlarınız için.
ASUS ve Gigabyte arasında gidip geliyorum. Aradaki 700 TL 10 bin küsurlük sistemi bir anda 11 bin küsur yapıyor.

O fark hem daha uzun ömürlü yapacak. Hem de iki gün sonra bilgisayarını sattığında 3 değil 10 alıcı bulacak sana. Aldığın parçanın parasını çöpe atıyormuş gibi düşünme yatırım yapıyorsun aynı zamanda.

O fark hem daha uzun ömürlü yapacak. Hem de iki gün sonra bilgisayarını sattığında 3 değil 10 alıcı bulacak sana. Aldığın parçanın parasını çöpe atıyormuş gibi düşünme yatırım yapıyorsun aynı zamanda.
Hocam az önce asus müşteri hizmetlerini aradım 8 dk da bağlanmaz mı ya bağlanmadı.Asusun galiba bu konuda sıkıntıları var.

istem nasıl olmuş yardımcı olabilir misiniz?

AMD Ryzen 5 3600 3.6 GHz 6 çekirdek 35MB AM4 7nm işlemci (kutusuz, fanlı) -74.34 i
AMD Ryzen 5 3600 3.6 GHz 6 çekirdek 35MB AM4 7nm işlemci +0.00 i

İşlemcilerin arasındaki fark birisi kutulu diğeri kutusuz açık halde satılıyor.
MSI GeForce RTX2070 Super Ventus GP OC 8GB GDDR6 256 bit Ekran Kartı -621.07 i
Asus GeForce RTX2070 Super Rog Strix 8G-Gaming 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı +0.00 i
Hangi ekran kartını tercih etmeliyim? 621 tl fark var asus ile msi arasında
Sisteminiz güzel olmuş yalnız ekran kartında Ventus modeli tavsiye etmem forumu biraz araştırabilirsiniz. Soğutma konusunda başarısız bir model. Aldıktan sonra sıcaklık değerlerim neden bu kadar yüksek diye kafanıza takacaksanız tavsiye etmiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı