MSI RTX 2070 Super ve Ryzen 5 3600X sistem nasıl?

İşlemcilerin arasındaki fark birisi kutulu diğeri kutusuz açık halde satılıyor.

Sisteminiz güzel olmuş yalnız ekran kartında Ventus modeli tavsiye etmem forumu biraz araştırabilirsiniz. Soğutma konusunda başarısız bir model. Aldıktan sonra sıcaklık değerlerim neden bu kadar yüksek diye kafanıza takacaksanız tavsiye etmiyorum.

Yorumunuz için teşekkür ederim hocam.
Acaba bu sistem nasıldır? Pc Toplama Sihirbazı

Gayet güzel olmuş. Gözüme çarpan kötü bi nokta yok. Hayırlı olsun şimdiden.

Teşekkür ederim hocam saolun.
Gayet güzel olmuş. Gözüme çarpan kötü bi nokta yok. Hayırlı olsun şimdiden.

Hocam iki ekran kartı arasında 20 küsür lira fark var 3x olan daha ucuz ancak versus sitesinde karşılaştırma yaptığımda bir tık daha önde gibi duruyor 3x.
Acaba ekran kartları hakkında bir bilginiz var mı?
Yorumunuz için teşekkür ederim.
Teşekkür ederim hocam saolun.

Hocam iki ekran kartı arasında 20 küsür lira fark var 3x olan daha ucuz ancak versus sitesinde karşılaştırma yaptığımda bir tık daha önde gibi duruyor 3x.
Acaba ekran kartları hakkında bir bilginiz var mı?
Yorumunuz için teşekkür ederim.

Hocam yanlış bakmışım.
Gigabyte GeForce RTX 2070 Super WindForce OC 3X ekran kartı ile arasında bir tık fark varmış.

Son düzenleme:
Versus doğru karşılaştırmalar yapan bir site değil.
Attığım sistem gayet uygun ama içinizde bir düşünce kalacaksa aldıktan sonra içinizde kalacaksa işlemciyi 3600 yapıp ekran kartı modeli yükseltmek şeklinde bir tercih de yapılabilir.

Versus doğru karşılaştırmalar yapan bir site değil.
Attığım sistem gayet uygun ama içinizde bir düşünce kalacaksa aldıktan sonra içinizde kalacaksa işlemciyi 3600 yapıp ekran kartı modeli yükseltmek şeklinde bir tercih de yapılabilir.

Hocam işlemci 3600x olarak kalsın.Ekran kartını gigabyte rtx 2070 super gaming oc yapayım diyorum.
Windforce modeliyle ilgili olumsuz yorum okudum hocam.

Gaming OC modelini soruyorsanız gayet başarılı bir model.

Evet hocam gaming oc modelini sormuştum.Teşekkürler
Hocam toshibanın bu model HDD sini önerir misiniz? P300 modelinin 4 tb lık modeli gözükmüyor.
2 tb mı yoksa 4 tb mı tecih etmeliyim HDD hocam?
Yorumlarınız için teşekkürler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı