MSI RTX 2080 X Trio vs Gigabyte RTX 2080 Aorus Extreme

alisyas

Decapat
İnternette yaptığım araştırmada MSI RTX 2080 X Trio ile Gigabyte Aorus Extreme RTX 2080 arasında kaldım. Sıcak bir şehirde yaşıyorum, ısınma ve uzun ömür açısından hangisini önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tasarıma önem veriyorsanız tüm sisteminiz ve bütçenizi belirterek yeni konu açmanız daha iyi olur. Arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Ben parça parça topluyorum Allah izin verirse bu ay ekran kartı alıyorum önümüzdeki aylar işlemci anakart derken gidecek öyle işte 18-20 bin tl toplam masraf ediyorum kasa tasarımı pek bilmiyorum. zaten alacağım sistem belli kasa hiç düşünmedim açıkcası elimde Thermaltake Versa C22 Snow Edition RGB LED Lighting ATX Mid Tower Kasa bu var zaten diye ama öneri varsa değiştiririm

Ekran kartı olarak hangisi ucuzsa onu alın aralarında 2-3 derece oynar ya da oynamaz. Ayrıca ikisinin de soğutması gayet iyi içiniz rahat olsun.
Kasa olarak Cooler Master MB511 öneririm. Hava sirkülasyonu gayet iyidir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı