Önerebileceğin bir kasa var mı ?Ben Gigabyte seçerdim ama ikisi de çok iyi. Soğutma için kasa da çok önemli.
Tasarıma önem veriyorsanız tüm sisteminiz ve bütçenizi belirterek yeni konu açmanız daha iyi olur. Arkadaşlar yardımcı olacaktır.Önerebileceğin bir kasa var mı ?
Ben parça parça topluyorum Allah izin verirse bu ay ekran kartı alıyorum önümüzdeki aylar işlemci anakart derken gidecek öyle işte 18-20 bin tl toplam masraf ediyorum kasa tasarımı pek bilmiyorum. zaten alacağım sistem belli kasa hiç düşünmedim açıkcası elimde Thermaltake Versa C22 Snow Edition RGB LED Lighting ATX Mid Tower Kasa bu var zaten diye ama öneri varsa değiştiririmTasarıma önem veriyorsanız tüm sisteminiz ve bütçenizi belirterek yeni konu açmanız daha iyi olur. Arkadaşlar yardımcı olacaktır.
kasa güzel ama 360mm sıvı soğutma desteklemiyor h500m mesh düşünüyorum benKasa olarak Cooler Master MB511 öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.