MSI RTX 3050 vs. Gigabyte RTX 2060

Bütçe
8964
Paran varsa RTX çok önemliyse 3060'dan aşağısını alma o zaman illaki NVIDIA diyorsan ama çok kafaya takıyorsun bence RT olayını

Hocam arkadaşın 6-7k bütçesi var, bu bütçeye de 3060 bulamayacağına göre 2060 gibi kartlara sırf NVIDIA kartım olsun, RTX özelliği olsun diye fazla para verip daha düşük performans almak çok saçma olur. RX 6600-6600XT alıp geçilmeli

Rx6600 saf güç olarak çok önde Rt'nin olayı saf güç olarak o kadar güçlü olmayan kartı bu teknoloji ile öne çıkarmak ama kart zaten zayıf değilse çokta şart değil Rtx
Hocam arkadaşın 6-7k bütçesi var, bu bütçeye de 3060 bulamayacağına göre 2060 gibi kartlara sırf NVIDIA kartım olsun, RTX özelliği olsun diye fazla para verip daha düşük performans almak çok saçma olur. RX 6600-6600XT alıp geçilmeli
Bende onu diyorum ama kafaya takmış bir insana bazen ne desen kâfi
Parası olmasa gitsin rx6500xt alsın o oyunları rahat rahat oynar diyecem de durumu var sonra rx6600 almadığına üzülür ileride

Rx6600 saf güç olarak çok önde Rt'nin olayı saf güç olarak o kadar güçlü olmayan kartı bu teknoloji ile öne çıkarmak ama kart zaten zayıf değilse çokta şart değil Rtx

Bende onu diyorum ama kafaya takmış bir insana bazen ne desen kâfi
Parası olmasa gitsin rx6500xt alsın o oyunları rahat rahat oynar diyecem de durumu var sonra rx6600 almadığına üzülür ileride
İtopyada olan önerdiğin kart

Eğer az para harcayayım ona göre bir performans alayım ama dediğim oyunları oynayayım diyorsan bunu bir düşün ama Rx6600 karşısında zayıf kalır
VGA Sapphire RX6500 XT 4GB Gaming OC, Radeon RX 6500XT VGA Sapphire RX6500 XT 4GB Gaming OC, Radeon RX 6500XT : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Satıcı Hepsiburada olması iyi bence yapıştırsın geçsin ekran kartı fiyatları artıyor bunuda fırsat bilip bu modeli de arttırabilirler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı