MSI RTX 3060 kaç TL olacak?

Bütçe
4500
Bu sene MSI cidden çöp ya, Palit GamingPro ya da GALAX modelleri tercih edilebilir.
Hocam çöp falan da değil, evet eskisi kadar güzel kartlar yapamıyorlar belki ama yıllardır ekran kartı piyasasına yön veren bir firmaya ''çöp'' denmez.

Hocam çöp falan da değil, evet eskisi kadar güzel kartlar yapamıyorlar belki ama yıllardır ekran kartı piyasasına yön veren bir firmaya ''çöp'' denmez.
Bal gibi denir. Çıkarttıkları kartta her türlü malzemeden kaçmışlar.
Sadece Ventus değil Gaming serisinde bile.
Ha marka çöp değil, ama bu seneki kartları çöp fiyatına göre.

Bal gibi denir. Çıkarttıkları kartta her türlü malzemeden kaçmışlar.
Sadece Ventus değil Gaming serisinde bile.

Ha marka çöp değil, ama bu seneki kartları çöp fiyatına göre.
Hocam, böyle deseniz sorun yok zaten. ''Fiyatına ve malzeme kalitesine göre bu seneki MSI kartlarını beğenmedim.'' yerine ''MSI ÇÖP ya'' diyorsunuz.

Hayır düz MSI kart alınmamalı bu sene :D.

Niye alınmasın ki hocam? Ben Gaming X modelinin tasarımını gayet beğendim ama fiyatı abartı olursa alınmayabilir. ASUS KO modelini de merak ediyorum ne kadar olacak diye. MSI'a alternatif o model de olabilir. Tasarımı gayet iyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı