MSI RTX 3060 Ti coilwhine sesi

Enesfrd

Femtopat
Uzun zamandır kullandığım ekran kartı bir anda coilwhine sorunu teşkil etmeye başladı.
Farklı bir PSU, farklı bir akım korumalı priz ile denedim sorun yine aynıydı ama başka bir.
Bilgisayara taktığımda ( başka bir evde ) herhangi bir ses sorunu yaşamadım akıcı şekilde Full ayarlarda saatlerce teste soktum yine de bana mısın demedi.
Ama benim bilgisayarımda oyunun menüsü gelir gelmez direkt ses artmaya başlıyor bunun sebebi neden kaynaklanabilir?

Uzun zamandır kullandığım ekran kartı bir anda coilwhine sorunu teşkil etmeye başladı.
Farklı bir PSU, farklı bir akım korumalı priz ile denedim sorun yine aynıydı ama başka bir.
Bilgisayara taktığımda ( başka bir evde ) herhangi bir ses sorunu yaşamadım akıcı şekilde Full ayarlarda saatlerce teste soktum yine de bana mısın demedi.
Ama benim bilgisayarımda oyunun menüsü gelir gelmez direkt ses artmaya başlıyor bunun sebebi neden kaynaklanabilir?

Belki de coilwhine PSU'da dır.

Bunu anlamanın en güzel yolu, diğer PC'deki PSU'yu sisteminize takıp denemenizdir. Sanırım sorunu bu şekilde, test ederek bulacaksınız.
sorunun PSU da olduğunu sanmıyorum sesin ekran kartından geldiği bariz ortada kulağımı dayayınca da belli ediyor kendini üstelik farklı takmış olduğum PSU kendi kasasına tekrar takıp birde onda denedik yine ses yoktu
Hocam ben 2666MHz RAM'den 3000MHz RAM'e geçtiğimde ilginç şekilde coil whine sesi kesilmişti.
deneyeyim hocam onuda

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı