Nvidia şart benim için bundan önceki sistemimde radeon kullanmıştım sıkıntı yaşamıştım o yüzden tercihimi 3060ti yana yapıcam sanırımDiğer 3060 Ti modellerinden farkı 3 fanlı ve fabrika çıkışlı O.C. Model olması. 3 fan neyse de fabrika çıkışlı O.C. Modellerde sadece birkaç FPS fark ettiriyor, 10-15 değil. Senin için NVIDIA şart değilse RX 6700 XT alabilirsin.
3060 Ti kullanıcısıyım. Bir önceki ekran kartım RX 560'tı ve bu forumda, hesabımda geçmişe gidip biraz dolanırsan RX 560 ile ne kadar acı çektiğimi görebilirsin. Bundan dolayı bir sonraki kartı Nvidia almak istedim. Tabi yıllardır AMD kullanmanın da etkisi var.Nvidia şart benim için bundan önceki sistemimde radeon kullanmıştım sıkıntı yaşamıştım o yüzden tercihimi 3060ti yana yapıcam sanırım
3060 Ti kullanıcısıyım. Bir önceki ekran kartım RX 560'Ti ve bu forumda, hesabımda geçmişe gidip biraz dolanırsan RX 560 ile ne kadar acı çektiğimi görebilirsin. Bundan dolayı bir sonraki kartı NVIDIA almak istedim. Tabii yıllardır AMD kullanmanın da etkisi var.
Şimdi ise RTX bir kart almasam da olurmuş diyorum. Bunun birçok sebebi var ama en basit olarak şunu diyebilirim ki almış olduğun herhangi bir 3060 Ti, RX 6700 XT ile hemen hemen aynı fiyata satılıyor ve RX 6700 XT dediğimiz ekran kartının dengi RTX 3070'tir. AMD, eskisi gibi değil. WattMan hataları gibi çoğu konuda kendisini toparladı. Hatta RX 7000 serisi fiyat performans konusunda piyasada bulabileceğin en iyi kartlara sahip. Tabii tercih yine sana kalmış.
Halini çok iyi anlıyorum. RX 560 kullanırken sadece Zoom açık olduğu halde bir anda görüntü gidiyor, yeniden başlatınca "WattMan'dan ötürü sistem yeniden başlatıldı" gibisinden saçmalığın bildirimini veriyordu. Bazen YouTube'de geniş ekranda falan yapıyordu. Komik olan bir şey var ki Dying Light 2, Cyberpunk 2077 oynadım ben bu kartla, hiçbir sorun çıkarmadı ama ne hikmetse Terraria ya da Stardew Valley oynamak istediğimde yine aynı meretle karşılaşıyordum. Bundan ötürü gözün kapalı AMD al diyesim gelmiyor ama eskiye nazaran bu sorunların devam etmediği de bir gerçek. Yine de bir tercih olarak aklında bulunabilir RX 6700 XT.Bende RX580 kullanıcısıydım ve ekran kartından gerçekten nefret ettim sebebi WattMan hatası siyah ekran hataları oyunu açıyorsun 5 dakika sonra kendi kendine PC yeniden başlatıyor götürmediğim tamirci denemediğim yol kalmadı en sonunda çözüme ulaştım ama AMD ekran kartlarından feci soğudum o yüzden NVIDIA tercih etmek istiyorum bu sefer oyunlarda falanda güzel ayarlar sunuyor AMD gerçekten güçlü ekran kartı ama bu hatalar yüzünden bir daha tercih edeceğimi düşünmüyorum.
Halini çok iyi anlıyorum. RX 560 kullanırken sadece Zoom açık olduğu halde bir anda görüntü gidiyor, yeniden başlatınca "WattMan'dan ötürü sistem yeniden başlatıldı" gibisinden saçmalığın bildirimini veriyordu. Bazen YouTube'da geniş ekranda falan yapıyordu. Komik olan bir şey var ki Dying Light 2, Cyberpunk 2077 oynadım ben bu kartla, hiçbir sorun çıkarmadı ama ne hikmetse Terraria'ya da Stardew Valley oynamak istediğimde yine aynı meretle karşılaşıyordum. Bundan ötürü gözün kapalı AMD al diyesim gelmiyor ama eskiye nazaran bu sorunların devam etmediği de bir gerçek. Yine de bir tercih olarak aklında bulunabilir RX 6700 XT.
Bu durumda 3060 Ti iyi bir tercih olur 1080p için. Sıfır almaktansa ikinci el tavsiye ederim, daha uyguna neredeyse kullanılmamış kart bulmak mümkün.Yorumun için teşekkür ederim ama o yaşadıklarımı yaşarsam tekrar intihar ederim o yüzden NVIDIA tercih edeceğim sanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.