Hatironn
Kilopat
Yok sorun yaşamazsın.
Peki alkol yarın gelsin hallederim sağ olun hocam her şey için.
Yok sorun yaşamazsın.
Rica ederim, umarım sorunsuz bir işlem olur.Peki alkol yarın gelsin hallederim sağ olun hocam her şey için.
Termal pedler ne kadar tuttu? Kaç çeşit aldınız?
Rica ederim, umarım sorunsuz bir işlem olur.
Büyük ihtimalle padlerden. Bir boyutla her tarafı yapamazsınız ki. Kalınlıklar farklı yerlerde farklı. Eskisine uygun koymazsanız düzgün temas etmiyor. VRAM'ler fazla isinaniliyor, hotspot farkı çok olabiliyor, chip sıcaklığı daha da artabiliyor vs.Sıcaklıklarda pek fark etmedi
yok eski padleri ölçtüm hepsi aynı kalınlıktaydı 3 derece fark ettim totaldeBüyük ihtimalle padlerden. Bir boyutla her tarafı yapamazsınız ki. Kalınlıklar farklı yerlerde farklı. Eskisine uygun koymazsanız düzgün temas etmiyor. VRAM'ler fazla isinaniliyor, hotspot farkı çok olabiliyor, chip sıcaklığı daha da artabiliyor vs.
Üst seviye kartların pedleri zaten piyasada kolay kolay bulamayacağın kalitede, o yüzden sıcaklıkların değişmemesi normal.Sıcaklıklarda pek fark etmedi ama önceden 5dk da 78 derece oluyordu şu an 10 Dk'da 78 dereceye çıkıyor kart daha yavaş ısınıyor
Biraz zor çıkar ancak çıkar.Bir de alkolle temizlememe rağmen terleme izleri çıkmadı çıkması mı gerekiyor du.
Üst seviye kartların pedleri zaten piyasada kolay kolay bulamayacağın kalitede, o yüzden sıcaklıkların değişmemesi normal.
Biraz zor çıkar ancak çıkar.
Büyük ihtimalle padlerden. Bir boyutla her tarafı yapamazsınız ki. Kalınlıklar farklı yerlerde farklı. Eskisine uygun koymazsanız düzgün temas etmiyor. VRAM'ler fazla isinaniliyor, hotspot farkı çok olabiliyor, chip sıcaklığı daha da artabiliyor vs.
Hocam şanssızsanız pedlerin yumuşaklığı bile fark ediyormuş. Bazıları yumuşak olduğundan çok basıyormuş falan.yok eski padleri ölçtüm hepsi aynı kalınlıktaydı 3 derece fark ettim totalde
Pedler için katılıyorum. Ölmemişse değişmemek gerekiyor. Çünku piyasadakilerin aksine sadece max sıcaklığa değil düşuk sıcaklık performansına, ani yükseliş performansına, uzun ömürlülüğe falan da odaklanıyor diye biliyorum.Üst seviye kartların pedleri zaten piyasada kolay kolay bulamayacağın kalitede, o yüzden sıcaklıkların değişmemesi normal
Ama buna katılmıyorum. Orijinal çok dayanıklı oluyor ama yine max. sıcaklık performansı piyasaya göre pek iyi olmuyor.Eğer çip sıcaklığından bahsediyorsan önceki termal macunu kaliteli macunmuş.
Eh işte. Hotspot 94 ortalamanın üstünde. Bellekler fena değil. Chip biraz yüksek. Termal limit yok. Zarar vermez, performans düşürmez. Kötüleşirse açıp tekrar bakım yapmak yeterli gibi.Max değerler böyle 2-3 derece kadar düşüş var.
Hocam şanssızsanız pedlerin yumuşaklığı bile fark ediyormuş. Bazıları yumuşak olduğundan çok basıyormuş falan.
Bir de ezilmiş pedleri nasıl ölçtünüz?
Pedler için katılıyorum. Ölmemişse değişmemek gerekiyor. Çünku piyasadakilerin aksine sadece Max sıcaklığa değil düşuk sıcaklık performansına, ani yükseliş performansına falan da odaklanıyor ya da öyle diye biliyorum.
Ama buna katılmıyorum. Orijinal çok dayanıklı oluyor ama yine Max. Sıcaklık performansı piyasaya göre pek iyi olmuyor.
Eh işte. Hotspot 94 ortalamanın üstünde. Bellekler fena değil. Chip biraz yüksek. Termal limit yok. Zarar vermez, performans düşürmez. Kötüleşirse açıp tekrar bakım yapmak yeterli gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.