oguzhanE59
Hectopat
Benim kartım MSI RX 480 Gaming X 4 GB. Aynı modelin 580 8 GB'lık BIOS'unu yüklersem GB farkı sıkıntı çıkarır mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Problem çıkma olasılığı var. Ben olsam kesinlikle göze almazdım.Benim kartım msi rx480 gaming x 4gb. Aynı modlein 580 8gb lık biosunu yüklersem gb farkı sıkıntı çıkarır mı?
Hocam siz beni tamamen yanlış anladınız. Ben Rx580 piyasaya dahi çıkmadan önceki bir sürücüyü Rx580 e kurmayı denedim tahmin edileceği üzere uyum sağlamadı zira Rx580 e sürücü desteği Crimson 17.4.3 ile birlikte geldi daha önceki sürücülerde Rx500 serisi desteklenmiyor doğal olarak. Bunun custom BIOS ile alakası yok yani.
Yükleyenler var deneyebilirsiniz.RX470 var bende RX570 için olanı yüklesem performans artar mı?
Normalde bir sorun çıkmıyor ancak benim tavsiyem Asus markasının RX 580 biosunu beklemeniz.Benim elimde Asus ROG STRIX RX480 O8G GAMING ASUS RX480 8GB STRIX GAMING GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran kartı
var bu karta linkteki biosu yüklersem sıkıntı olurmu ?
Veya tavsiye edebileceğiniz bir bios varmı ?
Sorun çıkar mı acaba?Yükleyenler var deneyebilirsiniz.
Bilemiyorum biz yükledik sorun çıkmadı.Sorun çıkar mı acaba
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.