ekzmn
Femtopat
Herkese öncelikle merhaba, ekran kartım 1 aylık sıkıntılıydı garantiden yeni geldi ve yaklaşık iki haftadır sorunsuz bir şekilde çalışmaktaydı, her oyuna girip rahatça iyi performanslar alıyordum, fakat dün itibari ile bilgisayarımı kapadım tekrar açtığımda ise ekran kartı sürücüsünden şu hatayı almaya başladım. Bir iki yerde araştırmam dolayısıyla format işlemi denedim lakin sorun düzelmedi. Ekran kartı fanlarım durmaksızın çalışır durumda, normalde ekran kartı fanlarım erkan kartım ısındığı zaman devreye girmekte, ben ekran kartımın bir şekilde mining BIOS'u modlandığını düşünüyorum. Çok araştırdım neredeyse sabahlamış durumdayım, her türlü seçeneği denediğimi düşünüyorum güvenli modda bile ekran kartımı sürücülerini silip tekrar yükledim en güncel sürümü ve normalde denediğim sürümü yükledim ekran kartımı algılıyor fakat ekran kartı sürücüsü şu hatayı veriyor:
Lakin ekran kartımı GPU-Z gibi uygulamalar ve MSI'nin Live 6 Update uygulması algılıyor. Ben zararlı bir yazılım tarafından ekran kartı BIOS'uma mininig modlaması yapıldığını düşünüyorum, bu olay 1 akşamdır kafamı kurcalamakta lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim.
GPU-Z ekranım:
Liveupdate ekranı.
@Recep Baltaş @Ali Güngör rica ediyorum lütfen yardımcı olabilir misiniz?
Lakin ekran kartımı GPU-Z gibi uygulamalar ve MSI'nin Live 6 Update uygulması algılıyor. Ben zararlı bir yazılım tarafından ekran kartı BIOS'uma mininig modlaması yapıldığını düşünüyorum, bu olay 1 akşamdır kafamı kurcalamakta lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim.
GPU-Z ekranım:
Liveupdate ekranı.
@Recep Baltaş @Ali Güngör rica ediyorum lütfen yardımcı olabilir misiniz?
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: