MSI RX 570 alınır mı?

İkinci el bakacaksanız ucuz bulunursa alınabilir ama önerim güncel orta seviye kartlar (5500XT,1660 vs.). Hemde daha uzun ömürlü olur.

Test videolarını izle. 1,5 yıl kullandım.
İzlemeye gerek yok değerler gerçekçi değil çünkü. RX570 ile 2K çözünürlükte, Ultra ayarlarda üstüne üstlük 2x MSAA açıkken 50-60 fps aldığınızı iddia ediyorsunuz. Nerede aldınız duvara bakarken falan mı?

RX 570 yerine 5500XT veya 1650 Super daha mantikli olabilir. Bütcen, mevcut islemcin ve güc kaynaginin marka/modeli nedir?
işlemcim ryzen3 1200 güç kaynağım rampage nin 500w lık güç kaynağı
işlemcim ryzen3 1200 güç kaynağım rampage nin 500w lık güç kaynağı
İşlemcim darboğaz yapabilir ama onu ilerki zamanlarda zaten değiştirmeyi düşünüyorum 500w psu yeticeğini düşünüyorum rx570 e

İzlemeye gerek yok değerler gerçekçi değil çünkü. RX570 ile 2K çözünürlükte, Ultra ayarlarda üstüne üstlük 2x MSAA açıkken 50-60 fps aldığınızı iddia ediyorsunuz. Nerede aldınız duvara bakarken falan mı?
MSAA kapalı olarak yapılan bu testte 2K ultra ayarlarda 80-90 FPS veriyor. Testte kullanılan kart ITX modeli, normal olan kartlar daha rahat çalıştırabilir. MSAA açılınca FPS 20-30 düşse arkadaşın dediği geçerli oluyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kart ve Ark şu an bende mevcut. 60 FPS almak istiyorsanız oyunu Low Memory'de başlatmanız gerekiyor. Bu da görüntü kalitesini düşürüyor. Ark cidden ağır bir oyun. Onun dışında RX 570 şu an değerinin üstünde pahalı. GTX 1650 tavsiyemdir.

MSAA kapalı olarak yapılan bu testte 2K ultra ayarlarda 80-90 FPS veriyor. Testte kullanılan kart ITX modeli, normal olan kartlar daha rahat çalıştırabilir. MSAA açılınca FPS 20-30 düşse arkadaşın dediği geçerli oluyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynı değerleri konu sahibinin işlemcisiyle alırsanız haber edersiniz. :D
Şahsen RX 570 kullanıcısı olarak arkadaşın verdiği değerler doğru. Stok hızlarda bende benzer değerleri aldım.
Lütfen Advanced Graphichs ayarlarının hepsini en yükseğe ve MSAA’yı 8X e alıp ekran görüntüsü atar mısınız.

Aynı değerleri konu sahibinin işlemcisiyle alırsanız haber edersiniz. :D

Lütfen Advanced Graphichs ayarlarının hepsini en yükseğe ve MSAA’yı 8X e alıp ekran görüntüsü atar mısınız.
9400f oyunlarda Ryzen 7 1700'den daha fazla FPS veriyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı