MSI RX 570 Default vs O.C. Oyun Testleri

• Konuyu başlatan Eden Dust
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 175
  • Görüntüleme 15.515
MSAA aban hocam. Ama tek sıkıntısı her oyunda olmuyor bu ayar. Ve daha hiç önünden bile geçemediğimiz diğer ayarlara da.

Öyle yapacağım Birde yıllardır içimde AMD sevgisi vardı fakat bir sonraki bilgisayarıma kadar erteledim bu sevgiyi malesef..

1 senedir tepe model ekran kartı çıkartamadılar, ben sistemi toplarken FX serisi vardı ki 8370 bile ancak i5'ler ile yarışabiliyordu iki kat TDP değerine sahip olmasına rağmen.

Fakat yine de AMD sevgim beni haksız çıkartmadı, AMD'nin piyasayı okuyamaması yükselen mining işine hazırlananaması sonucunda 900tl faturalı rx470'i 1050TL'e satabildim. Canım AMD 2021'de alacağım seni!

Birde geçen gün haberde oyun piyasasında %80 Nvidia %20 AMD kullanıldığı ile ilgili bir yazı okudum, sevdiğim bütün oyunlarda Nvidia'da daha iyi çalışıyor iyi yaptım iyi.

2.500TL verince kendimi teselli etmeye çalışıyorum, aldırmayın.

Darısı başımıza artık. Ben de yeni sistem toplamayı düşünüyorum bu yaz. RX 580 üzmezse tabii.
Üstad piyasayı benden çok daha iyi biliyorsun sana tek tavsiye verebileceğim nokta;
Monitör al fakat FPS veya MMO oynamak için. Geri kalan tüm oyunlarda otur koltuğuna yasla sırtını al eline Xbox kumandasını TV'de kocaman kocaman oyna

Yanii bu zamana kadar klavye mouse ile işkence çekiyormuşuz Yanlız nişan alma desteği olmayan oyunlarda biraz zorlanabilirsin

Aynen. Nişan almada problem çekebilirim. Çünkü daha önce çok pratiğim olmadı.

Aynen. Nişan almada problem çekebilirim. Çünkü daha önce çok pratiğim olmadı.

GTA5 gibi oyunlarda otomatik nişan alma var, sol triggere bastığında adamın kafasına nişan alıyor ardından sağ triggera basıyorsun adam ölüyor

Fakat spesifik olarak bir bölgeye nişan almak istediğinde peşinde de birileri varsa gerçekten ''mousemi istiyorum beeeeeeen'' diyorsun.

Keşke MSI GTX 1080 Gaming X yerine az daha ekliyip Sea Hawk X alsaydınız. Aradaki ısı değerine verilecek bir kart.

Valla ben de hafta sonu Xbox 360 controller aldım. Cidden büyük rahatlık. Özellikle BF1 ve simülasyon/yarış oyunlarında.

1070 alabilsem ben de bir. Adam direk 1080'e atlamış ya...

Öyle deme hazır elin overclock'a alışmışken artık monitör'e overclock çekersin

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Zor olan 75 Hz'ye çıkmak değilki. Piyasadaki panellerin çoğu 75 Hz'ye çıkabiliyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…