MSI RX 570 Default vs O.C. Oyun Testleri

• Konuyu başlatan Eden Dust
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 175
  • Görüntüleme 15.323
Kesinlikle, örneğin ben 1170voltta kartı 1350mhz'de çalıştırmaya kalksam mavi ekranı yerim direk
Overclockta voltaj işi yorucu gerçekten, optimum ayarları tutturmak ardından saatlerce izleyip düzgün fan ayarlarını yapmak... Bir üst model kart alıpta overclocka hiç girişmeseydim diyor insan
Gerçi ben hobi olarak yapıyorum, fakat illallah dediğimde oldu tabii .

O.C zevk işi aslında. Doğru ayarı ve iyi bir FPS yakaladıysan insan kendisiyle gurur duyuyor.

O.C zevk işi aslında. Doğru ayarı ve iyi bir FPS yakaladıysan insan kendisiyle gurur duyuyor.
Kesinlikle, Technopat olarak sokaktaki insandan bir farkımız olsun elimizdekini en verimli şekilde kullanalım değil mi?
Bu arada dostum sen Janisarry gibi bir nicke sahip değil miydin ve sende Rx470 yok muydu yahu? 570'e mi geçtin, bios mu attın? :O
Bu arada seninle yarışa girip aynı oyunlarda aynı kartla daha fazla fps almaya uğraşabilirim Başarırsam açarım yeni konuyu )

Aynen, VBIOS attım ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Zaten biraz daha O.C'lu hali gibi bir şey 570. Ama sadece bunla kalmıyor bir de kartın boşta güç tüketimi 5W civarına düştü. Bir de isimde 570 oldu. Psikolojik olarak sanki yeni kart kullanıyormuşum gibi oldu. Ama RX 570 performansı veriyor yani. Kontrol ettim internetten.

Bak kıskandırdın beni, dertsiz başıma dert açacaksın Sapphire mi vardı sende?

Eğer overclock yaparken yanlışlıkla kartı brick ederseniz garantiye o şekliyle yollamayın direk kullanıcı hatası der geri gönderirler. Bunun için yapmanız gereken görüntüyü anakarttan alıp kartı aygıt yöneticisinden kaldırdıktan sonra kartın orjinal Bios'unu geri yüklemek gerekir eğer düzeldiyse sorun yok aynen devam düzelmediyse verin gitsin garantiye.

Bak kıskandırdın beni, dertsiz başıma dert açacaksın Sapphire mi vardı sende?
Hahahaha. Yok MSI vardı. Zaten hocam kartın şekliden tut özelliklerine kadar her şeyi aynı. Sadece frekansları arttırılmış bir gıdım o kadar. O yüzden şuan kartı sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.

Kulağıma küpe oldu bu

Klasik AMD Neyse karıştırmıyım ben aklımı, Rx470 biosunda 1.4ghz devam

@ozgurcan112 Hocam gaza getirtmek istemem ama kartta bildiğin 2017 kartı oldu. Şuan yeni nesil kart kullanıyorum hissiyatı veriyor.

@ozgurcan112 Hocam gaza getirtmek istemem ama kartta bildiğin 2017 kartı oldu. Şuan yeni nesil kart kullanıyorum hissiyatı veriyor.
Ayda 5TL elektrik faturam fazla gelsin, dertsiz başıma dert açılmasın
Hem diyetteyim, günlük nescafe param der geçerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…