MSI Shout Out kampanyasından yararlanamamak!

Msi Müşteri Hizmetlerinin 2060 Gaming modelinin Shoutout kampanyasına dahil olmamasıyla ilgili cevabı,

Please understand that our "shout out" promotion is not available for all products at all times. Eligibility varies depending on the product. A list of currently eligible products is available at the bottom of the page for our "shoutout" promotion. in the event that your product is not eligible, please keep a lookout for available promotions by revisiting the page in the future.

Düzenleme : @EvieFrye Müjdemi isterim. Şu an kontrol ettim. Mailimden sonra 2060 Gaming G'yi eklemişler :D

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    263 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleme:
VENTUS RTX 2080 V1 ile katılmıştım. 25 dolar cüzdan kodu gelmişti mail olarak bana.
Epostanıza geri dönüş yoğunluğa bağlı olarak 1-2 hafta sürebilir arkadaşlar bilginiz olsun.

Güncelleme yapıyorum. An itibariyle 25 dolarlık steam indirim kodunu MSI tarafıma gönderdi. Çok basitmiş aslında teşekkürler. Yardımcı olmamı isteyenler yazabilir.
@43385 O yorum ekleme olayı meğersem yazıyormuş okumamıştım.Aydınlattın beni öyle yaptım. Teşekkürler :D

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı