MSI Shout Out kampanyasından yararlanamamak!

Güncelleme yapıyorum. An itibariyle 25 dolarlık steam indirim kodunu MSI tarafıma gönderdi. Çok basitmiş aslında teşekkürler. Yardımcı olmamı isteyenler yazabilir.
@43385 O yorum ekleme olayı meğersem yazıyormuş okumamıştım.Aydınlattın beni öyle yaptım. Teşekkürler :D

Yorum linkini nasıl gönderdiniz. Mobilden bağlanıyorum. Ürünün satış sayfası linkini göndermem yeterli olurmu. Vatan ve Hepsiburada üzerinden ekran kartı ve anakart aldım. Yorumlarım ürünün sayfasında gözüküyor.

Konuyu hortlatıyorum şimdiden kusura bakmayın. Ben de bugün yolladım yorumu da adresi tam apartmanına kadar yazmasak da olur mu? Ben sadece ilimi yazdım bıraktım da siz ne yaptınız merak ettim. Ürünüm zaten sınırlı ödülleri alabilecek ürünlerden değil.

Arkadaşlar yorum yapıp linkini MSI Shout Out sistemine kaydettikten sonra ortalama kaç günde geliyor gelir kod?

Şu an bu şekilde görünüyor:
1.png

Onu yaptım zaten, bağlantı yazısına tıkladığımda direkt olarak yorum yaptığım sayfayı açıyor şu an. Yorumum da görünüyor. Sadece kodu göndermeleri kaldı.
O zaman birkaç güne mail'ine gelir, MSI mailleri bazen Spam'a düşüyor sık sık kontrol etmeni tavsiye ederim

Arkadaşlar yorum yapıp linkini MSI Shout Out sistemine kaydettikten sonra ortalama kaç günde geliyor gelir kod?

Şu an bu şekilde görünüyor:
Eki Görüntüle 454319
Bu kaçıncı rahatsız edişim bilmiyorum ama bu ödülü çok istediğimden soracağım. Size geldi mi? Eğer gelmediyse ürün bilgilerim kısmında talep kontrol'e tıkladığınızda karşınıza ne çıkıyor? Sadece "no result" yazıyor bende acaba kabul edilmedi mi diye merak ettim. Eğer ödülü aldıysanız kaç güne geldi?
Bu konuyu uzatmaktan uyarı alacağım artık. 🤭

Bu kaçıncı rahatsız edişim bilmiyorum ama bu ödülü çok istediğimden soracağım. Size geldi mi? Eğer gelmediyse ürün bilgilerim kısmında talep kontrol'e tıkladığınızda karşınıza ne çıkıyor? Sadece "no result" yazıyor bende acaba kabul edilmedi mi diye merak ettim. Eğer ödülü aldıysanız kaç güne geldi?
Bu konuyu uzatmaktan uyarı alacağım artık. 🤭
O farklı bir şey, Shotout sekmesine girip aşağıda ürününün gözüktüğü yeri SS atar mısın?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı