Teşekkür ederim sizin de elinize ağzınıza sağlık, sayenizde güzel bir seçim oldu.Hocam sonunda harika bir inceleme olmuş. Öncelikle ellerinize sağlık. Üründen memnun kaldığınız için, ürünü sanki kendime almış gibi çok mutlu oldum.
Windows 10'da ne bir sürücü hatası ne de uyumsuzluk gibi bir sorunla karşılaştım. Her şey harika çalışıyorWindows 10 o kadar stabil çalışması çok ilginç. Hiç sürücü hatası falan karşılaşmadınız mı? Control Center uyumsuzluk göstermesi çok olası.

Windows 11 165Hz'de olmasına rağmen animasyonların 60Hz gibi olması, hiç akıcı olmayan o animasyonlar, abuk subuk ui bugları ve yeni arayüzün kullanışsız/hantal olması gibi nedenlerden ötürü kendisinden hızla soğutmayı başardı. Aynı zamanda Windows 11'de Thunderbolt sürücüsü ve Wifi ilgili birkaç problem de yaşadım. Bu sorunlar Windows 10'da olmadı.
Telefonun hızlı şarj olmamasının nedeni kabloymuş, 25W samsung kablosu Thunderbolt desteklemediğinden yavaş şarj olmuş. Farklı bir kabloyla sorun düzeldiThunderbolt en basitinden ileride eGPU isterseniz bir nimet. O porttan bilgisayarı şarj edebilirsiniz. (powerbank en az 100W bende işe yarıyor. Sanırım 85-87 W üstü şarj eder ya da şarj seviyesini korur.) Yine telefonu iyi bir kablo ile daha hızlı şarj edebilirsiniz. Yanılmıyorsam teoride en azından pd 3.0 ile 100W şarj alabilirsiniz. Thunderbolt uyumlu sağlam kablo şart.
GCC arayüzünden nefret etmedim sadece daha iyi olabilirdi ya. Gerçekten eski duruyor.Evet bu AI reklamı sinir bozucu. Bendeki AI profillerde iyi çalışıyor (oyun modu, Turbo, yaratıcı mod vs)
Arayüz karışık ve alışması zaman alabilir. Alışınca mutlaka seversiniz (en azından nefret etmezsiniz)
Soğutma sistemi gerçekten güzel, arkadan ve yanlardan hava üfleyişi mükemmel. Benim bile içimi ferahlattı ciddenSoğutma konusunda ileri dönük sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum. Çok stabil ve sağlam sistemi var. Turbo modunda ses F-22 Raptor olabilir.
Pişman değilim hocam memnunum, touchpadin sertliği sinirimi bozdu sadeceAero! Ve özellikle bugün ki Stealth. Benim de aklımda kaldı. Çokça pişman olduğunuzu düşünmüştümumarım böyle değildir.
Hiç sentetik test yapmadım, kendimce ufak tefek testlerim oldu;Hiç sentetik test yaptınız mı hocam? Cinebench, time spy, AIDA64 vs?
Bataryada iken 165Hz modunda, 170Fps'e sabitleyip Minecraft oynadım. yaklaşık 30 dakikalık süren testin bitiminde şarj %66'dan %49'a düştü. Performansta herhangi bir donma kasma yaşamadım, gayet rahat bir şekilde 165 Fps verebiliyor UHD ile.
Sentetik testleri yapıp bugün içerisinde sizi etiketlerim.
Sıcaklık değerlerini anlık olarak izlememizi sağlayan uygulamayı üşenip kurmadığımdan nvidia overlayden gpu sıcaklığına, core temp'ten de cpu sıcaklığına baktım. Gpu'yu maksimum 64 derece falan gördüm. CPU ve GPU sıcaklıklarını tekrar kontrol edip eklerim.Oyunlardaki sıcaklık, fan şiddeti nasıl?
Fanlar da hiç rahatsız etmedi. Aksine, çalışıyor mu lan bu?! diye kontrol ettiğim oldu birkaç kere
Teşekkür ederimİyi günlerde kullanın![]()

Teşekkür ederim, buyrun.Güzel inceleme, elinize sağlık hocam. Konuyu dağıtıyorum biraz ama profil resminizin büyük hali var mıdır acaba?