hederahelix
Decapat
Daha fazla
Evet ben de 2 gündür kullanıyorum yoğun bir şekilde. Fan sesi oyunlarda biraz mevcut. Kulaklık kullanmak gerekiyor. İşlemci rahat bir şekilde 90'a ulaşıyor maalesef. Odanın kapısı açık değilse dışarı çıkacak bir ses değil. Hafif bir süpürge sesi geliyor gibi düşünün. Daha önce 17 ve 18 boyutunda diz üstüler kullandım. Onlara göre bir tık sesli ve sıcak bir dizüstü olduğunu söylemem yanlış olmaz bence. Ama genel olarak boyutları, ekran kalitesi, performansı ve fiyatı göz önüne aldığımda iyi bir seçenek olduğunu söyleyebilirim.Yanıtınız için çok teşekkür ederim.
Yorumlardan gördüğüm kadarıyla sanırım sizde de bu dizüstü bulunuyor ve farklı oyunlarda test etme imkanınız oldu diye biliyorum. CPU Sıcaklık ve özellikle fan sesi konusunda ki kişisel deneyiminizin nasıl olduğunu öğrenebilir miyim?
Dediğim gibi internette yük altında genellikle 100 dereceye ulaşan sıcaklıklar ve aşırı yüksek ses olduğuna dair yorumlar gördüm. Yüksek ses benim için sorun değil ama biraz abartı bir yorum olacak ama odanın dışına çıkan bir sesten mi bahsediyoruz burada? Şahsen hiç dizüstüne geçmediğim için kıyas yapamıyorum. Ayrıca sıcaklık konusu ise ayrı bir soru işareti aklımda gerçekten çünkü ne olursa olsun "genellikle 100 dereceye ulaşıyor" ifadesi biraz olsun ürkütüyor.
İlk dizüstüm olacağı için dediğim gibi kendimce çok kıyas yapamıyorum, sorularla can sıkıyorsam şimdiden özür dilerim.
Aynen csde 2.8k çözünürlükte dahi 150-200 fps rahat alıyor. Valorantta uçar zaten.Hocam CS ve Valorant'ta FPS daha önemli benim için o yüzden düşük ortada işimi görüyor bu tarz oyunlarda ayarları orta yapmayı tercih ediyorum yoksa 60 FPS üstü oynatır tabii.